• Zonder paaseitjes geen pasen

  26 mrt 2024
 • 🐣 Pasen staat voor de deur! Maar een paasfeest zonder paaseitjes is niet compleet. En dus heeft de jeugd van VV Kruiningen de handen weer ineen geslagen en gingen ze volgens traditie de deuren langs.

  🐣 Uiteraard moest er eerst nog een hoop werk verzet worden voordat de spelers de paaseitjes aan de man konden gaan brengen. Honderden zakjes moesten worden voorzien van een “fijne Pasen”-sticker en natuurlijk ook gevuld worden met de paaseitjes. Deze klus werd geklaard door een enthousiaste groep jeugdspelers!

  🐣 Twee dagen later brak dan eindelijk de dag van de verkoop aan. De tassen met paaseitjes stonden klaar, de spelers en begeleiders druppelden een voor een de kantine binnen en in tegenstelling tot vorig jaar waren de weersomstandigheden goed.
  Zo’n anderhalf tot soms wel twee uur lang waren de teams onderweg om zoveel mogelijk paaseitjes te verkopen.
  Nou en dat is gelukt, de Kruse jeugdspelers hebben zich als ware verkopers ontpopt! Bij terugkomst in de kantine waren de tassen zo goed als leeg, en de spelers…. die waren moe maar voldaan! Onder het genot van limonade en heerlijke koekjes werden de coolste verkooptrucs en mooiste ervaringen uitgewisseld.

  🐣⚽🟡⚫ Met de mooie opbrengst kunnen er weer leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd worden!

  🐣👏 Aan iedereen die heeft meegeholpen en aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen door paaseitjes te kopen, complimenten en bedankt!

  Fotoalbum 

  De jeugdcommissie 💛🖤