Zo kan het dus ook… Vele handen maken licht werk

Zo af en toe zijn we kritisch bij ons mooie clubbie. Zeker als het begrip ‘oud papier’ valt. Mopper, mopper, zucht, zucht, maar je hoeft maar een paar keer jaar het oud papier op te halen. Het levert ons zoveel op en stiekem vinden we het allemaal nog leuk ook! Afgelopen vrijdag werd het papier van deze maand opgehaald. December is voor iedereen een drukke maand en bovendien leert de ervaring dat er dan extra veel papier aan de straat staat! Het mooie is dan ook dat er zoveel spontane hulp werd aangeboden. In de middag reed senior Johan van Velzen met de jeep en hij werd deze keer ondersteund door de ‘jonge honden’ Rick en Lars Koole  – bedankt toppers! – samen met Jordan van Langevelde. Waar we meestal met een uurtje klaar zijn, hebben we er nu zeker 2 uur over gedaan.  ‘s Avonds waren er ook de nodige twijfels of dat er voldoende ophalers waren, maar mede dankzij spontane hulp van Ewout Dek (met dochters), Dennis van der Weele (met zoons), Johan Fraanje, Sjaak de Winter, Edwin Kole en Gertjan Poleij is ook deze klus weer geklaard. Bedankt voor deze broodnodige hulp mannen

Vele handen maken immers licht werk…

Daarnaast werd er flink geklust in de kantine de afgelopen week. De rechterzijde (bij binnenkomst) van de kantine is enkele jaren terug opgeknapt en omgedoopt tot “wall of fame”. Nu wordt er hard geklust om ook de zijde aan de kant van de beamer in dezelfde stijl aan te passen. Een behoorlijke karwei, maar de vele handige mensen die onze club rijk is, wordt ook deze klus geklaard. Jimmy Fens, Collin Eversdijk, Krijn Samen, Gertjan Poleij en Armand Dek bedankt! Natuurlijk gebruiken we het hout van onze hoofdsponsor William van de Velde van Houthandel Reimerswaal!

Als je eens een uurtje vrij hebt en je wilt iets doen voor onze club, meld je bij het bestuur. Alle hulp wordt bijzonder gewaardeerd!