• Zaterdag 19 december VVK-kerstverloting - live te zien op ons Facebook-account

  19 dec 2020
 • Zaterdag 19 december a.s. is het dan zover, het rad van avontuur, vanaf "de Kruse Mat" gepresenteerd door voorzitter Jaap van Langevelde en Nadine Nieuwenhuijse. Er wordt op het Facebook-account van VV Kruiningen vanaf 16.00 uur live uitgezonden! Zorg dus dat je klaar zit met je drankje en je zak chips. Voor de mensen die geen loten hebben, ook voor jullie is er een kans dat je een prijs wint als je kijkt!

  Op voorhand willen we al onze sponsoren, de evenementencommissie (+ overige vrijwilligers) en natuurlijk alle deelnemers van harte bedanken!

  We hopen jullie a.s. zaterdag allemaal online te mogen begroeten op ons Facebook-account!

 • Update 19 December 13.00 uur

  Het is bijna zover! Nog een paar uur en we gaan vanuit onze eigen kantine live op Facebook met de kerstverloting, gepresenteerd door onze voorzitter Jaap van Langevelde en Nadine Nieuwenhuijse. Heb je geen loten? Geen probleem! We hebben namelijk meerdere prijzen voor de kijkers van onze livestream!

 • Update 19 December 19.00 uur

  De trekking is geweest, de prijzen worden verdeeld.
  Hou de site in de gaten voor het prijsoverzicht, er volgt z.s.m. een pagina met alle winnaars en waarop de trekking nog eens teruggekeken kan worden.

 • Rad van avontuur