Zaterdag 11 april 2015: MOC MC3 – Kruiningen MC1

ME1-plaatjeAfgelopen zaterdag moesten we voetballen, uit tegen MOC Bergen op Zoom.

We kwamen aan op een groot terrein en gingen op zoek naar de kleedkamers.
Voor het omkleden heeft Fred de opstelling doorgegeven.
Na het omkleden begonnen we, onder leiding van Enya, met de warming-up. Het was best koud en er stond een flinke wind.

De eerst helft was Stéphanie keepster. De wedstrijd begon en we speelden gelijk al veel op de helft van de tegenstander. Het werd al snel 0-1 door Kayleigh. Na veel gerommel en met een beetje geluk voor ons maakt MOC een eigen doelpunt: 0-2.
We waren wel sterker dan de tegenpartij en al snel maakte Laura er 0-3 van.
Joyce maakte de 0-4 en net voor rust maakte Enya de 0-5.
Wat vervelend was in de rust dat er geen drinken voor ons klaarstond en na ongeveer 10 minuten wachten zei Fred tegen ons: Ga er maar om in de kantine! Toen kregen we wel drinken en dat was wel genoeg voor 3 bekertjes per persoon.
De tweede helft wou Nicole keepen zodat Stéphanie kon voetballen. Dat pakte goed uit want Stéphanie maakte het volgende doelpunt, 0-6.
Jammer genoeg scoorde de tegenpartij toen een doelpunt, 1-6.
Na een paar keer proberen lukt het Levi om te scoren, 1-7
Helaas maakte toen de tegenpartij weer een doelpunt, 2-7.
Het laatste doelpunt werd gescoord door Stéphanie wat de eindstand bracht op 2-8.
Een leuke wedstrijd, zeker omdat we twee keer achter elkaar gewonnen hebben tegen de zelfde tegenstander.

Groetjes, Ilse