• Wist je dat

13 okt 2021
  • ⚽️ We op 28 oktober de contributie via de automatische incasso (AI) afschrijven. Vriendelijk verzoek er voor te zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat. Zijn je bankgegevens gewijzigd geef dit dan zsm door via bestuur@vvkruiningen.nl
    Doe je niet mee met de AI dan krijg je deze maand een contributiebrief in de bus.

⚽️ Rabo clubsupport 🧡
    Je kunt stemmen.
    Ook de jeugd vanaf 12 kan lid worden van de Rabobank en stemmen. Doe het voor 💛🖤

⚽️ We zaterdag a.s. na de thuiswedstrijd van t eerste tegen Colijn mosselen eten op de Kruse Mat.

⚽️ Pieter Israël weer gaat fluiten. Daar zijn we superblij mee💛🖤. Binnenkort meer over Pieter.

⚽️ De renovatie van de bestuurskamer vordert. Het wordt heel mooi. Diverse vrijwilligers hebben hier weer veel werk aan besteed💪💛🖤.

⚽️ De toegangsdeuren bij de entree van de Kruse Mat zijn (worden) verplaatst.

⚽️ Krijn Saman leider van het 4e is.

⚽️ We nog sponsorborden vrij hebben. Wil je 💛🖤 sponsoren? Een bord hoef je niet aan te schaffen. Je betaalt alleen de bedrukking en een jaarlijks bedrag. Meer info (bestuur@vvkruiningen.nl)

VV Kruiningen