• Wist je dat

3 apr 2021
  • πŸ‘‰ Morgen, zaterdag, we de paascup organiseren op de KruseMat.πŸŸ‘βš«οΈπŸ’›πŸ–€

πŸ‘‰ Weer een aantal kinderen lid geworden zijn van onze 🟑verenigingβš«οΈπŸ˜ƒ

πŸ‘‰ Als je kind graag op voetbal wil, maar er thuis geen geld is, het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie kan betalen voor de club en eventueel de benodigdheden zoals voetbalkleding en -schoenen.

πŸ‘‰ We een beroep doen op jullie (leden) om het machtigingsformulier automatische incasso z.s.m in te leveren, als je dat nog niet heb gedaan.

πŸ‘‰ Oud papier altijd ingeleverd kan worden bij Japi aan de stationsweg. Je hoeft hiervoor niet in de rij πŸš— te staan bij de milieustraatπŸ˜‰

πŸ‘‰ Het gras weer gaat groeien. De maaiploeg daarmee ook weer de wei in gaat om te maaien. Zet de doelen daarom na afloop van de training netjes terug aan de zijkanten.

🍺 we nog kratjes Jupiler bier uit de kantine voorraad in de aanbieding hebben. Neem hierover contact op met Armand of Jaap.

Fijne (paas)dagenπŸ’›πŸ–€