• Winst voor K1 en K2, gelijkspel voor het 3e; dinsdag weer oefenwedstrijden

  23 aug 2020
 • Nadat 's ochtends de jeugd het seizoen was gestart met de startdag, mochten 's middags 3 van de 4 senioren elftallen zaterdag zich klaar maken voor oefenwedstrijden.

  Kruiningen 1 oefende voor de 3e keer in de voorbereiding. Na nederlagen met perspectief tegen Yerseke en Dauwendaele werd er nu gewonnen van Brouwershaven. Toch was er een kritisch geluid te horen op de 'Kruse Mat' te horen. Het liep niet écht lekker. Ondanks de voorsprong door een doelpunt van Lars, ging Kruiningen rusten met 1 - 2 achterstand. Na rust werd er orde op zaken gesteld door doelpunten van Steffan, Joël en Stef. Vlak voor tijd maakte Brouwershaven het nog spannend; 4 - 3, maar verder kwamen de gasten niet. Zo boekte Kruiningen haar eerste oefenzege.

  Kruiningen 2 en 3 gingen naar Yerseke om het daar op te nemen tegen respectievelijk Yerseke 3 en JO19. Om 12.45 uur trapte het compleet nieuwe Kruiningen 3 af tegen Yerseke JO19. Met 3 nieuwe spelers, 4 JO17 spelers en een van blessure teruggekeerde Robbert Paauwe oogde het 1e deel van de wedstrijd zeer onwennig. Yerseke voetbalde makkelijker en kwam terecht op voorsprong. Toch zorgde Robbert met een kopbal voor de gelijkmaker. Na de rust kwam Kruiningen zelfs op voorsprong nadat Collin van Damme een strafschop verzilverde. Yerseke kwam door 2 treffers langszij, maar in de dying seconds zorgde Milan Fraanje na een assist van trainer-speler Stefan Koole voor de 3 - 3. Een prima start voor K3.

  Na de wedstrijd van het 3e mocht Kruiningen 2 het opnemen tegen Yerseke 3. In een leuke, redelijk gelijkwaardige wedstrijd trok Kruiningen aan het langste eind. Voor rust scoorde Daniel Luijsterburg (jaja, hij is terug) met een fraaie kopbal, na een heerlijk voorzet van Roman de 0 - 1. Halverwege de 2e helft nam Bryan Leendertse een korte corner op Dylan, hij twijfelde niet een krulde de bal met z'n linker op fraaie wijze in de verre hoek. Smetje op de overwinning waren de blessures voor Daniel en Vasili. Hopelijk zijn zij snel weer van de partij!

  Dinsdag a.s. oefent Kruiningen 1 in en tegen Wemeldinge om 20.00 uur. Kruiningen 2 neemt het op eigen veld op tegen Krabbendijke 2. Zij trappen af om 19.15 uur.