• William van de Velde maakt de begeleiding van MO11 compleet

  15 okt 2020
 • Waar je bij de betaald voetbalclubs een zeer grote technische staf ziet rondlopen, begint Kruiningen MO11 ook dergelijke professionele proporties aan te nemen. We hadden al de luxe van het complementaire trainingsduo Danny Dek & Martin van Stel, maar inmiddels hebben we op donderdagavond Peter Mostert & William van de Velde die de training van de meiden verzorgen.

 • Peter is de vader van keepster/verdedigster Denise en is sinds het begin van dit seizoen actief als trainer. In de eerste weken werd hij geholpen door Martin van Stel en Jordan van Langevelde, maar inmiddels staat William van de Velde al enige weken langs de lijn. William is de vader van Julie en is de afgelopen jaren ook actief geweest als speler van Kruiningen 3. Daarnaast is William eigenaar van Houthandel Reimerswaal. Dit bedrijf is hoofdsponsor van onze vereniging! 

  Om al deze mannen enigszins in het gareel te houden hebben we met Jantine Jumelet een teamleidster gevonden die alle randzaken voor haar rekening neemt. In de eerste weken van het seizoen was het nog een beetje zoeken, maar inmiddels staat er zowel binnen als buiten het veld een geoliede machine. 

  We hopen dat alle trainers, leiders/ster, maar natuurlijk ook de speelsters van MO11 een gezellig en leuk seizoen beleven.

 • De nieuwe trainers van vvKruininingens MO11
 • Alvast bedankt voor jullie inzet en veel plezier!

  Jeugdbestuur VV Kruiningen