Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens. Wijzigingen contributie | v.v. Kruiningen Wijzigingen contributie | v.v. Kruiningen
 • Wijzigingen contributie

  13 jan 2021
 • Beste leden 

  Het ⚽️seizoen verloopt niet fijn. Gelukkig kunnen we met de jeugd toch een volledig programma blijven draaien. Voor de senioren is dit helaas niet het geval. 

  👉 Eerst een reminder. Denken jullie er nog aan de contributie te betalen van het huidige  seizoen. Jullie hebben hiervoor in september een contributiebrief van VV Kruiningen ontvangen.

  👉 Binnenkort krijgen jullie een andere brief, maar dan per mail. We willen met ingang van volgend seizoen(21/22) graag overstappen van de contributiebrief naar automatische incasso waarin we 2x per jaar de contributie innen. Dat gaan we dan doen in september en in februari. We vragen jullie in de brief om ons een aantal gegevens te sturen. 

  👆 Een overstap naar automatische incasso heeft voor ons meerdere voordelen. We kunnen makkelijker aansluiten bij ons ledenadministratieprogramma waarmee we het contributiebeheer kunnen koppelen.. En de opmaak, het printen en thuisbrengen van de contributiebrieven kunnen we schrappen. 

  🤝 We kunnen deze verandering niet realiseren zonder jullie hulp. Er zal daarom ook regelmatig over gecommuniceerd worden de komende maanden. 

  🤝 We snappen ook dat jullie vragen hebben over deze verandering. Het bestuur wil graag antwoord geven op deze vragen. Kortom heb je vragen, feedback, aandachtspunten, tips; deel ze met ons

  Blijf gezond 💛🖤

  Bestuur VV Kruiningen