• Wijzigingen betalingen kantine

10 sep 2020
  • Je kan nu pinnen!

Ons kantinepersoneel hoorde meer dan eens de vraag waarom pinnen niet mogelijk was in de kantine. Onze leden en de leden van de bezoekende clubs willen kunnen pinnen. Vooral de jeugd heeft vaak alleen nog een pasje. Of ze hebben Apple Pay op hun telefoon.

Het pasklare antwoord is er nu!

1. Snel, gemakkelijk en simpel! Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en het pinapparaat is  ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.
    2. Veiligheid! Omdat er geen contant geld meer is in de kantine, wordt het werken voor de vrijwilligers veiliger.
    3. Tijdswinst! Het kost vrijwilligers relatief veel tijd om kasgelden klaar te leggen, te tellen en af te storten.
  • Ook nieuw is de VVK Ledenpas !

Deze ledenpas kun je opwaarderen en gebruiken als “pinpas”. Geen risico meer op het verlies van je portemonnee etc. Hoe kom ik aan een VVK Leden(betaal) pas? Een pas kan aangevraagd worden achter de bar, vervolgens kan je opladen in de kantine met je eigen PIN pas.

• de vvkruiningen ledenpas
  • De vvkruiningen ledenpas (achterzijde)
  • We werken op deze manier  dus zo weinig mogelijk met contant geld. Cashless betalen betekent minder administratie, een grotere betrouwbaarheid en ook meer veiligheid.

Bestuur V.V. Kruiningen