• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 1 Februari 2020

  1 feb 2020
 • Kruiningen 1 speelde een uitwedstrijd tegen Wolfaartsdijk. Ondanks een 0 – 1 ruststand, doelpunt van Stef Dane, verloor Kruiningen met 2 – 1. Volgens enkele trouwe supporters speelde Kruiningen een zwakke wedstrijd.

  Het 2e speelde thuis tegen koploper Wemeldinge 2 gelijk met 1 – 1. Na een 0 – 1 ruststand, werd het direct na rust 1 – 1 door Eddie (of was het Dylan?). Kruiningen wilde graag meer, maar Wemeldinge was iets sterker en dus was Kruiningen het gelukkigst met 1 – 1.

   Kruiningen 3 was veel te sterk voor Yerseke 5 en won met 6 – 2 en klimt daarmee naar de 2e positie op de ranglijst. Het was genieten voor de supporters, met prachtige doelpunten van Jeff (3 keer), Edwin van Houte, Arno van den Berge en Wesley Buur. Ook Colin Eversdijk eiste een hoofdrol op door een strafschop te stoppen. Volgende week staat de topper tegen SSV’65 4 op het programma.

  JO19 speelde een uitwedstrijd tegen Roosendaal JO19-3 en ging keihard onderuit, de teller stopte bij 12 – 1. Uithuilen en opnieuw beginnen.

  JO14 verloor haar uitwedstrijd bij Kloetinge JO14-3 met 5 – 0. Misschien is er vrijdagavond door een groot deel van de groep te hard getraind in Hoogerheide of viel de sportmaaltijd (het gourmetten) verkeerd? Volgend week herstellen…

  JO12-1 is na de winterstop 2 klassen hoger gaan spelen en verloor met 4 – 0 van METO JO12-1. Even wennen aan het niveau, het gaat net wat sneller, de tegenstanders zijn net wat beter. Wel allemaal komen trainen komende week, dan gaan we zaterdag voor de revanche!

  JO12-2 won knap met 1 – 3 van Colijnsplaatse boys! De doelpunten waren van Niek Poleij (2 keer) en Nick Paauwe.

  JO11 verloor in een leuke, sportieve wedstrijd met 4 – 6. Doelpunten kwamen van Ernest, Beau en Lars. Het publiek was de grote winnaar.

  JO9-1 won de vroege uitwedstrijd bij SSV JO9-4 met 3 – 9! Leuk om te vermelden was de 1e wedstrijd van Evelien, waarin ze direct scoorde en het doelpunt van Luna. Ook Nathan, Benji en Ernest wisten het net te vinden. Ernest deed daarna zelfs nog mee met JO11, waar hij ook trefzeker was!

  JO9-2 speelde de derby tegen Waarde. Het werd een spannende pot. Kruiningen kende een flitsende start en kwam met 3 – 0 voor, door 2 doelpunten van Lucas en 1 van Jamie-Lynn. Na rust schakelde de gasten uit Waarde bij en kwamen nog terug tot 3 – 3. Al met al een hele leuke pot voetbal!

  JO7 maakt er een voetbalfeestje van tegen Kapelle en werd ook de winnaar! Gelukkig had trainer Arno en Johnny het telraam meegenomen; 12 – 7.

  Onze meidenteams verloren beide met 1 – 0. Voor MO13 was dat best knap, hun eerste wedstrijd op groot veld. Maar volgens trainster Mireille Minning zat er meer in. Dat beloofd veel goeds voor de komende weken.

  JO16 speelde helaas niet, Brouwershaven had niet voldoende spelers. JO8 werd ook afgelast. Zij zouden uit spelen tegen FC Bergen, maar bij Kruiningen waren er wat opstartproblemen. Hopelijk zijn deze volgende week verholpen…