• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 8 Februari 2020

  8 feb 2020
 • Kruiningen 1 kwam met het perfecte antwoord op de zwakke vertoning van vorige week. Een 6 – 0 overwinning op Rillandia had niemand verwacht, maar was meer dan verdiend. Kruiningen speelde met veel positieve agressiviteit, was erg gretig en legde veel mooie aanvallen op de mat. Op de uiteindelijke 6 – 0 viel dan ook niets af dingen. Thomas scoorde 3 keer, Steffan 2 keer en Mark met een heerlijke vrije trap.

  Kruiningen 2 werd helaas afgelast.

  Kruiningen 3 speelde met 2 – 2 gelijk tegen koploper SSV’65 4, wat tot voor deze wedstrijd alles had gewonnen en slechts 1 keer gelijk speelde. De doelpunten van Kruiningen werden gescoord door goalgetter Edwin van Houte!

  Jo19 heeft het lastig, na de flitsende competitiestart volgde er vorige week een keiharde nederlaag en deze week helaas ook. Na een 0 – 5 ruststand werd het uiteindelijk 0 – 9. Komende week allemaal trainen en dan volgende week, mouwen opstropen en vechten voor een resultaat!

  JO16 speelde een uitwedstrijd tegen Biervliet-Hoofdplaat en het werd een wedstrijd met 2 gezichten. Een zwakke eerste helft werd afgesloten met 2 – 0 achterstand. Na de rust werd het zelfs nog 3 – 0. Daarna ging de knop om. Er werd gevochten voor iedere meter, de tegenstander werd direct vastgezet en ballen werd snel veroverd, wat resulteerde in een 3 – 3 gelijkspel. De Kruiningse doelpunten kwamen van Viggo, Thijs en Milan. Coach Kevin sprak na afloop over ‘gemengde gevoelens, de 1e helft was zwak, maar de 2e helft was ijzersterk’. Laten we volgende week verder gaan, waar we de 2e helft zijn gebleven…

  WK’19 JO14 herstelde zich van de 5 – 0 nederlaag van vorige week met een knappe 5 – 1 overwinning op buurvereniging Hansweertse boys. De doelpunten kwamen we van Endrit (2 keer), Lucas, Stefan en Ralph.

  JO12-1 verloor met 5 – 0 en heeft het lastig, na het kampioenschap in het najaar. Uiteindelijk hebben ze wel de nummer 1 en 2 van de ranglijst gehad. Volgende week vechten voor revanche tegen Stavenisse!

  JO12-2 won vorige week met 3 – 1 en vandaag met 5 – 1. Een competitiestart om trots op te zijn. Na een tam begin werd het 1 – 0 door een prachtige boogbal van Luuk. Vervolgens werd het een wedstrijd latje-paal schieten tussen Nick en Niek, dit eindigde in 2 – 2. Na de 1 – 0 was er een knappe redding van Fabian, gevolgd door de 2 – 0 van Nick. Dit was tevens de ruststand. Na de rust scoorde Niek nog 2 keer waarvan 1 stijf in de kruising en Nick nog een treffer. Wemeldinge scoorde ook nog eenmaal tegen, waarna 5 – 1 op het scorebord verscheen.

  JO11 heeft het taai, logisch, want voor de winterstop speelde zich nog als JO10. In Oost-Souburg moesten onze jongens en meiden het opnemen tegen RCS. Er werd met 4 – 1 verloren, maar er was een prachtige goal van onze nieuwe aanwinst Naher te noteren. De eindstand was overigens bij de rust al bereikt, wat betekent dat de tactische omzetting van coach Martin goed zijn uitgepakt in de 2e helft. De penalty’s werden door Kruiningen net iets beter benut!

  JO9-1 maakte er een waar spektakel van, na een 0 – 2 ruststand werd de stand snel gelijk getrokken, ging Kruiningen zelfs erop en erover, mede dankzij 5 doelpunten van Ernest! Helaas beschikte DOSKO over de langste adem en eindigde deze leuke en sportieve oefenwedstrijd in 5 – 6 voor de ploeg uit Bergen op Zoom.

  JO9-2 trok het Brabantse land in, ze speelde de vroege uitwedstrijd in Woensdrecht tegen het plaatselijk WVV’67. JO9-2 speelt in een leuke competitie waar de ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn, iedere week dus volop strijd en ‘vechten’ voor de puntjes. Vorige week werd er knap 3 – 3 gespeeld, nu wederom gelijk, na een 0 – 0 ruststand werd het uiteindelijk 2 – 2. De Kruiningse doelpunten werden door Lucas Visscher op het wedstrijdformulier geschilderd.

  JO8 speelde haar eerste wedstrijd van het seizoen. Vorige week waren er wat opstartprobleempjes, maar vandaag liep het als trein. Het ging zo goed dat we de doelpuntenmakers niet precies meer weten, maar uiteindelijk werd er met 6 – 1 gewonnen van Yerseke!

  Voor spektakel moet je bij JO7 zijn, na de 12 – 7 winst van vorige week volgde er nu een 7 – 5 nederlaag in Yerseke. Ondanks de 3 – 2 voorsprong bij de rust, waren de jonge mannen uit het Mosseldorp iets te sterk voor ons. Alle Kruiningse doelpunten werden gescoord door Mike Lewandowski! Misschien volgende week met het eerste mee?

  Voor spanning moet je bij MO17 zijn. Vorige week verloor dit team met slechts 1 doelpunt verschil, vandaag werd er met 1 – 0 gewonnen van het Halsterse VVC’68 MO17. De Kruingingse meiden knokten voor iedere meter en werden na 20 minuten beloond door een prachtige treffer van Fay Dek! Uiteindelijk bleek de verdediging sterk genoeg om deze voorsprong over de streep te trekken.

  Kruiningen MO13 verloor van Kloetinge met 4 – 1. Toch goed gedaan van dit team, want het was pas de 2e wedstrijd op een groot veld. Fenna van der Weele scoorde een knappe goal met een afstandsschot!