• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 12 September 2020

  12 sep 2020
 • Kruiningen 1 speelde de laatste poulewedstrijd voor de beker thuis tegen het VCK 1. De ploeg uit Koudekerke staat 1e in de poule na overwinningen op Krabbendijke en Spui. Onder toeziend oog van oud-VCK en oud-Kruiningen trainer Thomas de Ridder zagen we een gedreven Kruiningen zoekend naar kansjes, maar volgens een Kruuninghe-kenner ontbrak het aan de eindpass. Na de rust toen de vermoeidheid toesloeg zaken we aan beide kanten wat kleine kansen, maar tot treffers leidde dat niet. Zo is Kruiningen uitgeschakeld in de beker en mag het haar borst opmaken voor een pittige competitie. Volgende week starten we thuis tegen Smerdiek, aftrap om 14.30 uur!

  Kruiningen 2 trapte op vrijdagavond om 20.00 uur af in en tegen Wolphaartsdijk. Ondanks alle goede bedoelingen werd Kruiningen 2 getrakteerd op een keiharde bekernederlaag tegen een prima tegenstander. Een aantal persoonlijke fouten zorgde al snel voor een onoverbrugbare achterstand van 4 - 0. Na de rust was Kruiningen uit op eerherstel, maar kort na rust moest Collin al voor de 5e keer vissen na een afstandsschot. Eindstand 5 - 0. Waar Kruiningen 2 vorig jaar de halve finale haalde is het nu al gestrand in de poulefase. Op naar de competitie!

  Kruiningen 3 speelde een uitwedstrijd tegen Hoedekenskerke/Kwadendamme 3. Na een forse nederlaag tegen Waarde, volgde een kleine nederlaag tegen Rillandia. Vandaag werd daar een gelijkspel aan toegevoegd. De jonge ploeg van Stefan Koole was de hele wedstrijd de betere ploeg, maar Hoedekenskerke was erg gevaarlijk in de omschakeling. De eerste en enige keer dat Hoedekenskerke in de buurt van het doel van Kruiningen kwam was het direct raak, 1 - 0. Halverwege de 1e helft kreeg Kruiningen de kans op de gelijkmaker, maar de strafschop werd gemist. Enkele minuten na rust kwam Kruiningen terecht op 1 - 1 na een 'scrimmage' tussen een tegenstander en de grote teen van Maher. Ook de 2e helft was Kruiningen sterker, maar bleef de tegenstander loeren om de counter. Uiteindelijk bleef het bij 1 - 1.

  Kruiningen JO17 moest naar Bergen op Zoom om tegen MOC'17 te spelen. Kruiningen begon zwaar gehavend aan de wedstrijd, ondanks dat kon het MOC'17 aardig bijbenen. Toch kwam MOC wat gelukkig op een 1 - 0 voorsprong. Jesse Sinke maakt vrijwel direct gelijk na een slim passje van Finn Voois. Halverwege de 1e helft leek Kruiningen op voorsprong te komen, maar de keeper van MOC redde goed op een inzet van Milan Fraanje. 10 minuten voor de rust kwam MOC uiteindelijk toch terecht op een 2 - 1 voorsprong. Na de rust wilde Kruiningen op jacht gaan naar de gelijkmaker, maar helaas zat dat er niet in. De krachten vloeide weg en uiteindelijk wist alleen MOC nog éénmaal te scoren, 3 - 1. Volgende week beter boys!

  Kruiningen MO17 speelde tegen Luctor-Heinkenszand MO17 en kon zich bij een overwinning plaatsen voor de volgende bekerronde. Het werd een lekker bekergevecht, waarbij vlak voor tijd Kruiningen de volle buit binnen haalde na een schot van afstand, welke met een stuit over de Heinkenszande keepster stuiterde. Het doelpunt kwam van de voet van Jocelyn. Kruiningen MO17 bekert dus verder! Eindstand 1 - 0.

  WK'20 JO15 kende een lastige wedstrijd in Souburg tegen RCS. De gemaakte afspraken werden aan de laars gelapt, de inzet was minimaal en daarbij zorgde een aantal persoonlijke fouten voor een 5 - 0 ruststand. In de rust is de groep duidelijk toegesproken door trainer Onno van Agtmael en was het doel om de score niet te hoog op te laten lopen en eventueel een doelpuntje te maken. Beide opdrachten lukte, eerst werd het nog 6 - 0, maar uiteindelijk werd het via Lucas 6 - 1.

  Kruiningen/Rillandia JO13 speelde in Goes tegen SSV'65. Net zoals bij JO15 en JO17 waren er behoorlijk wat afwezige spelers, gelukkig wilde Cailtin, Chloe en Chiqayla van MO13 helpen (toppertjes!!). Na een 1 - 1 ruststand door een doelpunt van Nick van der Weele werd er uiteindelijk met 3 - 2 verloren. Namens Kruiningen/Rillandia scoorde Fawaz met een fraaie kopbal de 2e treffer. Volgens week de 1e overwinning mannen!

  Kruiningen JO12 speelde tegen 'angstgegner' Krabbendijke. Uiteindelijk bleek die 'angst' ook terecht, want er werd verloren met 1 - 3. Het Kruiningse doelpunt werd gescoord door Niek Poleij. Gelukkig waren er veel positieve punten te melden vandaag. Juriaan voetbalt nog maar een jaar, maar is een verdediger waar veel aanvallers bang van worden. Daarnaast blijft het leuk om tegen Krabbendijke te voetballen door de goede verstandhouding tussen trainers/leiders en supporters. Flip van Noorden, oud Kruiningen-keeperstalent is nu leider van Krabbendijke JO12. Verder kennen veel spelers elkaar van de clubvoetbaldagen in Krabbendijke. Lekker trainen deze week, volgende week proberen te revancheren!

  Kruiningen JO11 trad vandaag aan tegen Apollo'69 JO11 en de gasten uit 's Gravenpolder waren duidelijk een paar maatjes te groot voor de geel-zwarte brigade van Martin en Dylan. Na 0 - 6 ruststand werd het uiteindelijk 2 - 11. De Kruiningse doelpunten kwamen van Julian en Beau. De penalty's werden door Kruiningen wel beter genomen! Overigens stond deze wedstrijd o.l.v. de nieuwe Bjorn Kuijpers, oud voetbaltalent Martijn Martens had de leiding over deze wedstrijd. Hoewel er geen zweetdruppels te bekennen waren bij de man in het zwart had hij de wedstrijd volledig onder controle. Bedankt!!

  Kruiningen MO11 moest vroeg uit de veren, want speelde om 9.15 uur in Middelburg. Dat het vroeg was bleek wel, want voordat alle slapers uit de ogen verwijderd waren stond het al met 2 - 0 achter. Na wat tactische wijzigingen en een motivatiespeech van coach William vlogen de meiden de 2e helft over het veld. Eerst werd het 2 - 1 door Evelien, later werd het 2 - 2 door een doelpunt van Loïs en uiteindelijk werd er zelfs gewonnen door een doelpunt van Alissa. De meiden waren de afgelopen weken een beetje zenuwachtig, maar dat bleek dus eigenlijk nergens voor nodig. De 1e 2 wedstrijden zijn allebei gewonnen, erg knap! Eindstand 2 - 3.

  Kruiningen JO10 speelde vandaag een spannende wedstrijd tegen Wemeldinge. De ruststand was 2 - 2 door een doelpunt van Yamie-Lynn en een doelpunt van Sven. Die van Sven was overigens wel heel bijzonder, want hij was keeper en trapte de bal vanuit zijn eigen doel in één keer over de keeper van Wemeldinge. In de 2e helft waren er kansen over en weer o.a. van Yamie Lynn en Benji, maar alleen Sven wist namens Kruiningen nog eenmaal het net te vinden. Helaas scoorde Wemeldinge nog 2 keer, waardoor er met 4 - 3 werd verloren.

  Kruiningen JO9 is op oorlogstoer! Iedere tegenstander wordt vermorzeld. Vorige week werd Krabbendijke ruim verslagen, vandaag werd er flink van Kapelle gewonnen. Na een 4 - 1 ruststand werd het uiteindelijk 11-1. Lucas scoorde 5 keer (wat voor ontbijt had hij op?), Jordy scoorde 2 keer, Dylan, Kacper, Kyan en Youri waren de doelpuntenmakers. Volgende week krijgt dit team een nieuwe opdracht; naast de bekende doelpuntenmaker 'moeten' ook Cheyenne en Dewi scoren. Wie geeft hen de beslissende voorzet?

  Kruiningen JO8 trad om 8.30 uur aan tegen Kapelle. Er werd zoveel gescoord dat de leiding niet alles bij kon houden, maar na een 5 - 3 achterstand, werd er uiteindelijk met 5 - 10 gewonnen. Geweldig keeperswerk was er van Justin en Jamayro, er werd uitstekend verdedigend door Hani, Achmed en Timutkin, Lucas en Tobias waren overal en scoorde ook nog een aantal keer. De meeste doelpunten kwamen op naam van Mike 'Lewandowksi' Schmidt. Knap gedaan boys! 

  Kruiningen JO7 maakte er weer een feestje van en boekte net als vorige week 3 overwinningen op Kapelle, Kloetinge en Yerseke. Kruiningen begon goed uitgerust aan de wedstrijden, zou het te maken hebben met de extra vrije dag afgelopen maandag door zieke juffen op basisschool 'de Welle'?! Veel doelpunten werden er gescoord door Adrian Klonowski en Daniel Nieuwersteeg, maar ook Dean Oudejans en Dani van den Berge deden een duit in het zakje. Achterin werd het doel keurig dicht gemetseld door Liam Feleus en Jent de Toonder! Keurig gedaan boys!