• Wat deden de Kruiningen teams vandaag? 19 September 2020

  20 sep 2020
 • 19 september 2020 kan de boeken in als een zeer succesvol Kruiningen weekend. Alle seniorenteams boekte een overwinning en ook bij de jeugd waren veel winstpartijen!

  Kruiningen 1 opende o.l.v. nieuwbakken trainer Marvin Paauwe op de "Kruse Mat" tegen het sterk geachte Smerdiek. Smerdiek opende ook sterk en kreeg in het eerste kwartier 2 grote kansen, maar Mark Koster voorkwam een tegentreffer. Na circa 20 minuten ramde Myron Sinke na een pass van Eddie Stewart van ongeveer 20 meter in de winkelhaak; 1 - 0! Smerdiek leek wat van slag en Kruiningen voetbalde daarna ook wat makkelijker. Na de thee was Kruiningen de bovenliggende ploeg en raakt het de lat na een mooie kopbal. In het verder verloop was ook Thomas nog dichtbij een doelpunt met enkele kopballen. In de laatste fase probeerde Smerdiek te drukken, maar mede door de hitte werden er weinig echte kansen gecreëerd. Zo won Kruiningen verdiend met 1 - 0 van de ploeg uit Sint Maartensdijk. Volgende week gaat het 1e naar WIK'57, wat de 1e competitieronde met maar liefst 1 - 7 van buurman Waarde won. Kruiningen is gewaarschuwd!

  Kruiningen 2 trapte de competitie af in Ovezande tegen DWO'15 2. Na een wisselvallige voorbereiding opende Kruiningen sterk, veel balbezit en direct al wat kansjes. Na 18 minuten stond er zelfs 0 - 3 op het scorebord! De 0 - 1 kwam van de voet van de uitstekend spelende Senna, na een heerlijke assist van z'n broer Dylan. Diezelfde Dylan scoorde 0 - 2, na een prima pass tussendoor van Roman. William maakte het feest compleet na wederom een prima steekpass, nu van Senna. Naar mate de 1e helft vorderde werd Kruiningen slordiger en hielp het DWO wat meer in de wedstrijd. Het werd enkele minuten voor rust zelfs 1 - 3, na matig opbouwen, viel de bal min of meer per ongeluk vanuit de scrimmage achter Collin. Na rust was Kruiningen weer sterker en kreeg het enkele kansen op 1 - 4. In de laatste fase van de wedstrijd was er nog een mooie redding van Collin op een kopbal, maar had ook Bart en William een treffer moeten maken. 2 minuten van tijd werd het nog echt spannend, nadat DWO'15 een vrije trap heerlijk binnen knalde; 2 - 3. Uiteindelijk was dit ook de eindstand. Een dik verdiende overwinning!

  Kruiningen 3 mocht op bezoek bij SC Waarde 3. Hoe zou Kruiningen ervoor staan na de voorbereiding, het antwoord volgde snel; 'prima'! Het denkbeeldige scorebord gaf bij rust een 0 - 8 tussenstand aan. Na de rust vergat Kruiningen te voetballen. Teveel gepingel, minder overspelen in combinatie met de hitte zorgde ervoor dat er na rust 'slechts' 2 keer werd gescoord. Uiteindelijk dus een vliegende start voor Kruiningen 3; 0 - 10!

  Kruiningen 4 startte de competitie tegen FC Bergen 7. Na ruim 6 maanden mocht het oude 3e, het nieuwe 4e dus weer de wei in. Gelukkig kon coach Jan de Bruin over een zeer ruime selectie beschikken; 18 spelers! Toch had Kruiningen het erg lastig tegen de gasten uit Bergen op Zoom. Kruiningen kwam zelfs met 0 - 1 achter na een mooie volley van de gasten. Na rust draaide Kruiningen de rollen om. Eerst scoorde Edwin van Houte uit een strafschop de 1 - 1. Niet veel later werd het door diezelfde Edwin 2 - 1 na een knappe volley. Jeff Herwig besliste de wedstrijd; 3 - 1.

  Sinds vorig seizoen is het een traditie dat wanneer alle seniorenteams op zaterdag winnen, de eerstvolgende donderdag-training om wordt gedoopt tot snacktraining! Kortom, donderdag 24 september snacktraining voor de senioren!

  Kruiningen JO17 speelde haar 1e competitiewedstrijd tegen Kloetinge JO17-4 en speelde volgens jeugdvoorzitter Peter Paauwe een uitstekende wedstrijd. Na 3 bekernederlagen op rij werd de competitie gestart met een klinkende 5 - 1 overwinning!

  Voor Kruiningen MO17, het team van Peter Schuitert gold het tegenovergestelde t.o.v. van JO17. Na 2 bekeroverwinningen, werd de competitie gestart met een 2 - 1 nederlaag tegen MZC'11 uit Zierikzee. Het Kruiningse doelpunt kwam van de voet van Ilse Poleij.

  Kruiningen-Waarde JO15 had wat recht te zetten na matige wedstrijd van vorige week en deed dit vandaag tegen Prinsenland uit Dinteloord voortreffelijk. De start was niet super, want na 8 minuten keek de ploeg van Onno van Agtmael tegen een achterstand aan. Thijs stelde orde op zaken met een hard schot uit een lastige hoek; 1 - 1. Halverwege de 2 helft maakt Willian de 2 - 1 na een mooie boogbal over de keeper. Na de rust bleef het even spannend, met wat kansjes over en weer, maar gelukkig maakt Thijs uiteindelijk de 3 - 1. In de laatste 10 minuten maakt Willian aan alle onzekerheid een eind door nog 3 keer te scoren. Einduitslag; 6 - 1!

  Kruiningen-Rillandia JO13 speelde vandaag thuis tegen Schijf JO13. Nu de jongens van Kruiningen en Rilland een aantal weken samen voetballen kun je zien dat ze elkaar steeds makkelijker gaan vinden. De 7 - 2 overwinning was hier een mooi bewijs van.

  Kruiningen MO13 speelde in Vlissingen tegen Walcheren MO13. Er werd uiteindelijk met 1 - 4 gewonnen in een uitstekende wedstrijd van de geel-zwarten. De meiden gingen meteen al fanatiek van start en dat resulteerde al snel in doelpunten van Shayenne en Kimany; 0 - 2. Walcheren kwam nog met een 1 - 2 maar later kreeg Shayenne nogmaals de bal in de voeten en scoorde de 1 - 3. Na rust kwam walcheren wat sterker op het veld, maar het enige doelpunt kwam van Kruiningse kant; Shayenne maakte de eindstand 1 - 4. Het laatste kwartier van de wedstrijd werd Walcheren wat feller, maar Kruiningen was hiervan nauwelijks onder de indruk.

  Kruiningen JO12 had een taaie ochtend tegen een sterk spelend FC Dauwendaele. Er werd uiteindelijk met 1 - 8 verloren. Het Kruiningse doelpunt kwam van de voet van Nick Paauwe.

  En dan Kruiningen JO11... Teams die veel verliezen, daar krijg je altijd een zwak voor, zo ook bij JO11. 19 september 2020, een memorabele dag voor de JO11, zo begon coach, motivator, trainer en elftalleider Martin van Kesteren. Kapelle JO11 was de tegenstander. Iedereen was vol goede moed en klaar om een lekkere pot te voetballen. Kruiningen kwam op 1 - 0 door een mooi doelpunt van Ernest, dat was ook de ruststand. Na rust maakte Julian de 2 - 0. Een overwinning leek eraan te komen, echter Kapelle gaf niet op en maak de 2 - 1 en 2 - 2. Kruiningen toonde veerkracht en via nog een doelpunt van Julian en eentje van Beau won Kruiningen met 4 - 2. We hebben lang op de een overwinning gewacht en uiteindelijk was deze er vandaag. Het bleef nog lang onrustig bij JO11...

  Kruiningen MO11 had de 1e 2 wedstrijden van de competitie gewonnen en moest nu naar Kloetinge. Kloetinge had 1 wedstrijd gespeeld en 1 wedstrijd gewonnen, dus dat zou een spannende pot kunnen worden. Dat werd het dus ook! Het werd uiteindelijk 2 - 2, door doelpunten van Luna Dek en Julia. Zowel de speelsters, begeleiding als ouders waren super trots. 3 gespeeld 7 punten, Kruiningen MO11 staat bovenaan!

  Kruiningen JO10 heeft vandaag het verkeerde ontbijt genuttigd. Het werd een pijnlijk 22 - 5 nederlaag. De 5 Kruiningse doelpunten kwam van Sven Sinke.

  Kruiningen JO9 kent een vliegende start dit seizoen. Na ruime overwinningen op Krabbendijke en Kapelle werd nu Apollo'69 aan de zegekar gebonden. Het werd maar liefst 9 - 2. De doelpunten werd gescoord door Kacper 3 keer, Lucas 2, Jordy 2, Youri 1 en Cheyenne 1. Jordy en Kyan hebben allebei een helft gekeept en deden dit uitstekend!

  Kruiningen JO8 heeft vandaag met maar liefst 18 - 0 gewonnen. Volgens coach Marinka werd er uitstekend gespeeld en zelfs af en toe overgespeeld! Mike maakte er weer eens 7, Lucas was goed voor 5 doelpunten, Tobias scoorde er 3, Naomi en Jamayro 1 doelpunt en Kapelle scoorde nog een keer in eigen doel.

  Kruiningen JO7 speelt wekelijks in toernooi-vorm haar wedstrijden. Door de enorme toeloop aan jonge talenten deden er vandaag 2 Kruiningen-teams mee! Met veel ouders, opa's, oma's, oom's en tante's langs de lijn ontstond er op veld 3 een leuk toernooitje. Kruiningen JO7-1 en JO7-2 werd ook de nummer 1 en 2 in het toernooi. Nadat een oma de opmerking maakte dat ze ongeslagen kampioen zijn geworden wilde ze eigenlijk al in Spanje of Italië gaan voetballen. Als we deze talentjes maar vast kunnen houden...