• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 5 September 2020

  5 sep 2020
 • Kruiningen 1 speelde thuis voor de beker tegen buurman Krabbendijke. In de 1e helft was Kruiningen de bovenliggende partij en kwam het ook verdiend op 1 - 0. Een bal van Steffan werd door Joël doorgespeeld naar Stef die doeltreffende in de lange hoek uithaalde. Na die treffer volgde er nog enkele kansen op een 2e treffer, maar helaas. De 1 - 0 was dan ook de ruststand. Na de rust tapte Krabbendijke uit een ander vaatje en waren ze de betere, met name de 1e 20 minuten. In deze periode scoorde Krabbendijke ook tweemaal. Kruiningen wilde nog wel, maar kwam niet verder dan een kopbal van Thomas op de lat; einduitslag 1 - 2.

  Kruiningen 2 speelde in Yerseke tegen het 4e. Het werd een vervelende wedstrijd, Yerseke kon niet en hield steeds 9 mensen achter de bal. Kruiningen speelde in een te laag tempo om Yerseke kapot te spelen. Ondanks dat Kruiningen 90 minuten veel beter was, wist het niet heel veel kans te creëren. Halverwege de 1e helft kwam Yerseke voor door een wilde trap van eigen helft die over Collin in het doel viel. Na ruim een uur spelen ramde Mark Janssen de gelijkmaker tegen de touwen uit een corner. Ondanks de aanhoudende druk van Kruiningen kwam er geen overwinning; 1 - 1.

  Het verhaal van Kruiningen 3 is enigszins bekend, een nieuw samengesteld team, met jonge senioren-spelers, gecombineerd met voetballers die nog maar net voetballen. Zij moesten aantreden tegen het zeer geroutineerde Rillandia 3. Ondanks die routine nam Kruiningen brutaal de leiding door Jacco Eversdijk. Rillandia kwam nog wel op gelijk hoogte, maar Collin van Damme zorgde voor rust voor de 2 - 1 na een voorzet van wederom Jacco Eversdijk. Na de rust stelde Rillandia orde op zaken door nog tweemaal te scoren. Einduitslag 2 - 3. Bij Kruiningen 3 overheerste het positieve gevoel, volgende week de eerste overwinning?

  Kruiningen JO17 speelde uit tegen het 1 klasse hogere spelende Yerseke JO17. Yerseke had ook de 1e bekerwedstrijd ruim gewonnen, dus het zou een lastige pot worden en dat bleek ook. Toch kwam Kruiningen op een 0 - 1 voorsprong door een doelpunt van Viggo. Toch kwam Yerseke langszij; 2 - 1, echter zorgde Noh voor de 2 - 2 ruststand. Na rust drukte Yerseke het klasseverschil uit door 3 keer te scoren. Milan maakte met een mooie goal de stand nog wat dragelijker; 5 - 3.


  MO17 schoot vandaag uit de startblokken in de uitwedstrijd tegen SVO WVV'20 (combinatieteam van FC Dauwendaele en Zeelandia Middelburg), want binnen 1 minuut liet Fay Dek al de 0 - 1 aantekenen. Kort daarna was het Nikky die voor 0 - 2 zorgde, dit was tevens de ruststand. Na de rust ging Kruiningen op jacht naar meer doelpunten en die werd gevonden. Diana maakt de 0 - 3, de 0 - 4 en de 0 - 5 werden door Mila gescoord. In de slotminuut scoorde WVV'20 nog tegen. Einduitslag was dus 1 - 5, een mooi begin van de meiden van Peter en Ewout!

  JO15 oefende thuis tegen Yerseke, wat 2 klassen hoger speelt. Yerseke was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar ondanks het overwicht van Yerseke, de 0 - 3 ruststand bleef Kruiningen gemotiveerd en kregen ze links en rechts toch wat kansjes. Eerlijk is eerlijk, ook keeper Ruben maakte enkele fraaie reddingen anders was de uitslag nog groter geweest. Helaas brak de laatste 10 minuten het verzet en liep Yerseke toch nog uit naar 0 - 7. Geen mens over boord, volgende week RCS JO15-2. De winnaar van die wedstrijd gaat door naar de volgende bekerronde.

  JO13 heeft deze zaterdag een lekkere training afgewerkt op Rilland.

  MO13 had een taaie ochtend tegen het sterke SC Welberg MO13. Na een matige eerste helft werd de ruststand 0 - 4. Na de rust begonnen de meiden een stuk beter aan de 2e helft. Fenna van der Weele scoorde 2 keer maar helaas kwam ook Welberg met 2 doelpunten nog terug. Ze verloren dan ook terecht van deze meiden met 2 - 6

  Voor JO12 startte de competitie vandaag in Heinkenszand tegen Luctor-Heinkenszand JO12-1. Kruiningen was vandaag duidelijk de sterkste en won uiteindelijk met 2 - 10 door doelpunten van Niek (3 keer), Naher (3 keer), Thijs (2 keer), Chai (1) en een eigen doelpunt. Paal en lat stonden een hoger scoorde in de weg. Ondanks de vele doelpunten werd er ook uitstekende verdedigend en redde keeper Fabian ook nog een paar keer fraai!


  De eerste wedstrijd van JO11 was direct een leuke, gelijk opgaande en spannende pot. JO11 startte sterk en was in de beginfase de betere, ze scoorde ook 0 - 1 door Ernest. Daarna rechtte Arnemuiden de rug en scoorde 3 keer. Na de thee vocht Kruiningen voor iedere bal en scoorde Julian de 3 - 2 en vlak daarna Mark, in zijn eerste wedstrijd de 3 - 3. Kort daarna was het zelfs Mark die bijna uit een omhaal, maar helaas, het mocht niet zo zijn... Ondanks kleine kansjes voor Kruiningen was het Arnemuiden wat nog eenmaal het net wist te vinden; 4 - 3. Helaas, volgende week een nieuwe kans, dan thuis tegen Apollo '69.

  MO11 speelde haar eerste wedstrijd van het seizoen, voor een behoorlijk aantal meiden zelfs de 1e wedstrijd uit hun leven en dat deden ze super! Na circa 10 minuten scoorde Julia Szablewska de prachtige 1 - 0. Binnen 2 minuten was het weer gelijk na een snelle aanval van Luctor-Heinkenszand. Na rust was Kruiningen duidelijk wat sterker en kwam terecht op 2 - 1 na een doelpunt van Luna Dek, na een prima voorzet van Evelien Jumulet. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd waren de gasten uit Heinkenszand moe en kon Kruiningen zelfs nog 3 keer scoren! De doelpunten kwamen op naam van Loïs Vollebregt, Evelien Jumulet en Denise Mostert. Einduitslag 5 - 1. Knap gedaan meiden!

  Kruiningen JO9 speelde thuis tegen Krabbendijke. Het vele publiek werd getrakteerd op veel doelpunten! Na een 3 - 3 ruststand werd er uiteindelijk met 9 - 3 gewonnen. Doelpunten kwamen er van Dylan, Kyan, 2 keer Lucas en 5 doelpunten van de linksbenige Kacper!

  Kruiningen JO7 speelde in Yerseke in een de nieuwe competitievorm. 3 wedstrijden van 15 minuten tegen Kloetinge, Yerseke en Kapelle. Van Kloetinge werd er gewonnen met 19 - 1, tegen Kapelle werd er met 5 - 3 gewonnen van Yerseke werd er met 8 - 3 gewonnen. 3 wedstrijdjes, 3 keer winst, wat een lol hebben Daniël, Adrian, Dani, Jent, Liam en Dean gehad. Op naar volgende week, dan een nieuw toernooitje in Kapelle.


  Kruiningen JO8 en JO10 speelde vandaag nog niet.