• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 10 Oktober 2020

  10 okt 2020
 • Kruiningen 1 kent een uitstekende competitiestart met 6 punten uit 2 wedstrijden. Vandaag moest er om 15.15 uur afgetrapt worden tegen het zeer sterk geachte Steenbergen. Beide ploegen stonden goed georganiseerd en zakte wat in, zodat het erg moeilijk voetballen was op het middenveld. Allebei de ploegen kregen wat kansen, maar voor rust werd er niet gescoord. Steenbergen kwam als sterkst uit de kleedkamer, toch waren 2 kansjes voor Joël en Stef. Halverwege de 2e helft nam Kruiningen de leiding via een vlijmscherpe counter. Thomas paste de bal op Joël en die schoot, via de voet van een tegenstander over de doelman. In de laatste fase ging Steenbergen opportunistisch op zoek naar de gelijkmaker, die leek er in de slotseconde ook te komen, maar met een geweldige redding voorkwam Mark Koster erger. Daarmee blijft Kruiningen zonder puntenverlies. Volgende week uit naar ons buren Waarde, een lastige tegenstander, die een zeer wisselvallige seizoenstart kennen. Eindstand 1 - 0.

  Kruiningen 2 speelde vandaag thuis tegen koploper Yerseke 4, een ploeg waar we voor de beker nog 1 - 1 tegen hadden gespeeld. Kruiningen had in de openingsfase veel de bal, maar het was Yerseke wat na 16 minuten spelen op 0 - 1 kwam. Binnen 2 minuten stelde Eddie orde op zaken nadat een afstandsschot van Jimmy via de lat terug het veld in sprong. Wederom 2 minuten later zette de kleinste man van het veld, Nicky met een kopbal de 2 - 1 voorsprong en tevens ruststand op het scorebord. Na rust was Kruiningen ook de betere en scoorde het nog 2 keer na mooie afstandsschoten van Ad en Jimmy. Einduitslag 4 - 1.

  Kruiningen 3 speelde een teleurstellende wedstrijd tegen Luctor Heinkenszand 7. De rust- en eindstand waren 0 - 2.

  Kruiningen 4 heeft gewoon een uitstekend elftal en zal dan ook deze competitie mee gaan strijden om de bovenste plaatsen. Met die ambitie in het achterhoofd reisde de mannen van Jan de Bruin af naar Krabbendijke. Op een werkelijk prachtig hoofdveld zette Kruiningen haar ambities kracht bij door een bijzonder grote overwinning te boeken; 0 - 9!

  Kruiningen JO17 speelde vandaag uit tegen Nieuwland. De tegenstander had uit eerdere wedstrijden nog geen punten verzameld, maar dat zijn vaak de gevaarlijkste ploegen. Kruiningen JO17 groeit iedere week een beetje. Dat was vandaag ook te zien, Kruiningen liet er geen gras over groeien en speelde geconcentreerd en dwongen al snel hun kansen af. Uiteindelijk werd er met 1 - 9 gewonnen, na een 1 - 3 ruststand. Typerend voor dit vriendenteam is dat veel verschillende spelers gescoord hebben; Milan (2), Rexhep (2), Thomas, Viggo, Koen, Bernardo en Noh.

  MO17 speelde op vrijdagavond thuis Terneuzen en verloor helaas met 0 - 1 van de ploeg uit Zeeuws Vlaanderen.

  Kruiningen JO15 speelde vandaag in Kapelle tegen Kapelle-Hansweertse boys JO15. Na 15 minuten kwam Kruiningen op een 0 - 1 voorsprong na een mooi kopbal van Endrit. 10 Minuten later besloot Thijs van afstand te schieten en deze viel met een beetje geluk binnen, 0 - 2. Na de rust werd Kapelle sterker, maar werd het toch nog 0 - 3 door Thijs, nadat hij kort daarvoor hoog over schoot. Daarna ging het bij Kruiningen achteruit lopen en riep het onheil over zichzelf af. Kapelle scoorde de 1 - 3 en kreeg zelfs kansen op 2 - 3. Gelukkig kwam het niet zo ver. Zo boekte de formatie van Onno van Agtmael de 2e overwinning deze competitie!

  Kruiningen-Rillandia JO13 barst van het zelfvertrouwen na 2 overwinningen op rij. Maar veel zelfvertrouwen kan natuurlijk omslaan in zelfoverschatting of arrogantie. Vandaag gelukkig nog niet want tegen Cluzona werd een forse 1 - 6 overwinning geboekt door de mannen van Chris Paauwe en Dennis van der Weele.

  Op het hoofdveld nam Kruiningen MO13 het op tegen een combinatieteam Sluis-Aardenburg. Kruiningen kent een flitsende competitiestart met 6 punten uit 2 wedstrijden. Het werd een mooie, gelijkwaardige wedstrijd, waarbij Kruiningen net iets efficiënter was dan de gasten. In de 22e minuut kwamen de meiden op een 1 - 0 voorsprong na een mooi afstandsschot van Chloë van Witsen. 5 Minuten na de thee kwam Kruiningen zelfs op een 2 - 0 voorsprong door een doelpunt uit een corner van Anouk Bauer. Volgens assistent-scheidsrechter Ewout Dek zijn de corners altijd gevaarlijk en hij had gelijk! Dat Kruiningen deze 2 - 0 overwinning over de streep trok was mede te danken aan prima verdedigingswerk van Eva, Lorann, Anouk, Liv en Cherie en uitstekend keeperswerk van Shayenne. Knappe overwinning meiden!

  Kruiningen JO12 stond bij de aftrap van haar wedstrijd nog in 'playstation-stand' aldus coach Gertjan Poleij, gevolg 5 - 1 achterstand bij de rust. Na een peptalk en de nodige tactische aanwijzingen een beter Kruiningen na rust. Er werd nog 3 keer gescoord, ook de paal en de lat werden nog geraakt, maar door de zwakke 1e helft werd er wel verloren met 5 - 4. Doelpunten waren er van Niek (2), Chai en Devon.

  Kruiningen JO11 zat in de welbekende flow na 2 knappe overwinningen op rij, maar vandaag moesten ze naar koploper de Bevelanders. Bevelanders was onder de indruk van Kruiningen volgens coach van Kesteren, toch stonden de geel-zwarten met 4 - 0 achter bij de rust. Na rust werd het snel 5 - 0, maar dat bleef het lang. Toch scoorde de Bevelanders nog 4 keer in de korte tijd. Ze waren dan ook gebrand om de 10e te maken. Het 10e doelpunt viel ook, maar gelukkig voor Kruiningen. Het doelpunt werd gemaakt door Julian, die prima speelde, net zoals heel de ploeg. Er is hard gewerkt, maar de Bevelanders staat terecht bovenaan! Eindstand 9 - 1.

  Kruiningen MO11 kent tot nu toe een goed seizoen, ze zitten in een leuke competitie waarbij alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Na de nederlaag van vorige week probeerde de meiden zich vandaag te revancheren. Al snel in de wedstrijd scoorde Julia Szablewska de 1 - 0. Daarna kende Kruiningen een minder fase waarbij Krabbendijke met scherp schoot. Dit resulteerde in een 1 - 4 ruststand. Na een speech in de rust van trainers Martin, Peter en William en speciale rust-warming up in de vorm van een tiktok dansje kwamen de meiden halverwege de 2e helft terug tot 4 - 2, door wederom een doelpunt van Julia. Weer iets later in de 2e helft maakte Julia zelfs de 4 - 3 en werd het nog spannend. Helaas voor Kruiningen duurde de wedstrijd net iets te kort, want het bleef bij 4 - 3. Gefeliciteerd Krabbendijke MO11!

  Kruiningen JO10 had wat recht te zetten na de forse nederlaag van vorige week en dat deden ze. Ze wonnen met 2 - 5 in Zierikzee van MZC'11. Alle 5 de doelpunten werden gescoord door Sven Sinke!

  De voetbalmachine van Kruiningen JO9 is niet te stoppen. Vergelijk het met een TGV of een boeing 747... Vandaag mocht dit team een uitwedstrijd spelen tegen Luctor Heinkenszand. De tactische bespreking van Stefan en Bianca was duidelijk en is volgens mij goed overgekomen. Na een ruststand van 0 - 5 werd het uiteindelijk 0 - 13. Doelpunten werden er gescoord door Jordy (4), Dylan (3), Kacper (3), Lucas (2) en Youri (1).

  JO8 heeft de afgelopen weken veel gewonnen en ook nog met grote cijfers. Vandaag waren de rollen voor dit team compleet omgedraaid. Het trof in Kapelle een zeer sterke tegenstander en er werd dan ook fors verloren. De verslaggever kreeg wat verschillende uitslagen binnen, maar er vielen in ieder geval 14 tegen doelpunten te noteren. Na afloop waren er wel gewoon lachende gezichtjes, zoals het hoort!