• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 7 Maart 2020

  7 mrt 2020
 • Kruiningen 1 won vandaag dik verdiend van Apollo’69. Halverwege de 1e helft werd een goede voorzet van Jordi, verzilverd door Thomas na een heerlijke 1e aanname; 1 – 0, tevens de ruststand. Ondanks dat Kruiningen het betere van het spel had kwam Apollo in de 2e helft toch op gelijke hoogte. Invaller Myron besliste uiteindelijk de wedstrijd; 2 – 1. Zo behoud Kruiningen de aansluiting met de bovenste ploegen en gaat het volgende week richting Poortvliet om de strijd aan te gaan met koploper SPS. De ploeg van Peter van Poortvliet won deze week met 3 – 6 van Hansweertse boys, dus Kruiningen kan haar borst nat maken.

  Kruiningen 2 zou tegen Yerseke 4 spelen, maar deze wedstrijd werd afgelast.

  Kruiningen 3 speelde om 12.45 uur in Vlissingen tegen GPC. GPC vinden we terug op plek 2 van de ranglijst en Kruiningen op de 3e plek, kortom een topper in de reserve 5e klas. Kruiningen kwam halverwege de 1e helft op een 1 – 0 achterstand, maar een afstandsschot van circa 30-35 meter van Jacco van Beek dook net onder de lat, 1 – 1. Na de rust kwam Kruiningen op voorsprong door een doelpunt van Jaco Jansen, na goed doorgaan van Jacco Veerhoek. GPC kwam weer terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk was het Jaco Jansen die de wedstrijd besliste; 2 – 3. In een wedstrijd die beide kanten op kon gaan was Kruiningen 3 de gelukkigste!

  Kruiningen JO19 speelde uit tegen NOAD’67. De geel-zwarten kennen een lastig seizoen. Afwezige spelers, geblesseerde, zieke, zwakke en misselijke. Vandaag kon de ploeg in ieder geval met 13 spelers op pad. De begeleiding bestond vandaag uit Mario Gjoka en Sven Schrier, goed om te zien dat een geblesseerde selectie-speler en oud-speler en broer van JO19 speler wilde helpen, bedankt! Kruiningen verloor na een ruststand van 1 – 0 uiteindelijk met 2 – 0. Balen! Ondanks dat waren er voldoende aanknopingspunten. Volgende week speelt JO19 thuis tegen Lepelstraatse boys, ook een team uit de onderste regionen. Hopelijk kunnen de mannen van JO19 de punten dan op de “Kruse Mat” houden.

  Kruiningen MO17 moest het op eigen veld opnemen tegen koploper Achtmaal. Kruiningen speelde een goede 1e helft, maar beloonde zichzelf niet met doelpunten. Het waren de gastvrouwen die 2 keer scoorde. Gelukkig zorgde Nikky vlak voor rust voor de aansluitingstreffer. Na de rust werd het 1 – 3. Kruiningen kwam door eigen doelpunt, weer terug in de wedstrijd. In de laatste fase was de tank leeg en liep Achtmaal uit naar een ruime overwinning; 2 – 7.

  De competitie van Kruiningen JO16 is een spannende, iedere week is het knokken voor de punten. Na 2 gelijke spelen werd er vandaag verloren van de nummer 2 Hansweert. Na een 0 – 1 ruststand werd er uiteindelijk met 1 – 2 verloren. Hansweert was net was groter, sterker en sneller en zo werd er terecht verloren. Het Kruiningse doelpunt kwam op naam van Milan Fraanje. Volgende week uit naar Bru, zij hebben nog maar 1 puntje meer op de ranglijst, dus ook dat word weer een lekker wedstrijd!

  WK’19 JO14 speelde op Waarde tegen het sterke Corn. boys en kreeg een flinke nederlaag te verwerken; 0 – 7. Volgende week revancheren mannen!

  MO13 speelde uit tegen koploper Arnemuiden MO13 en had een taaie ochtend. Ondanks veel strijd van de Kruiningse meiden werd er met 10 – 0 verloren. Oepsie! Koppies omhoog en volgende week weer proberen een goed resultaat te boeken.

  WK’19 JO12-1 heeft de 1e 3 wedstrijd van de competitie verloren, maar gaat wel steeds beter voetballen. Vandaag nam het team van coaches Arno en Dennis brutaal de leiding door de doelpunt van David. Na de rust werd Apollo’69 wat sterker en scoorde de gasten nog 2 keer. Zo werd er dus weer verloren, maar komt een goed resultaat steeds wat dichterbij. Volgende week uit naar middenmoter Prinsenland. Misschien zit er dan een stuntje in?!

  Kruiningen JO12-2 is de trotse koploper in de 4e klasse en speelde vandaag tegen het sterke Kloetinge JO12-3. Het team was vooral opgelucht dat het lekker mocht ballen vandaag! Iedereen was aanwezig en dus met 10 spelers richting Kloetinge. Kruiningen speelde een sterke 1e helft en nam al snel een 0 – 3 voorsprong door doelpunten van Roger (na een prima combinatie), een mooi afstandsschot van Nick en heerlijke lob van Luuk. Na de rust dachten de geel-zwarten er iets te makkelijk over en scoorde Kloetinge tegen. Toch was het laatste woord aan Kruiningen. Thijs scoorde nadat hij zijn mannetje mooi had uitgespeeld. Eindstand 1 – 4. Deze goal bleek erg belangrijk, want in de rust had Thijs een weddenschap met Coach Chantal gesloten. Als hij niet scoorde moest hij 40 keer opdrukken. Als hij wel zou scoren moet Chantal 40 keer opdrukken. Volgende week verschijnt er een filmpje van het opdrukken van Chantal op deze website!

  Kruiningen JO11 heeft met 6 – 1 verloren van Arnemuiden JO11-3, na een 2 – 1 ruststand. Arnemuiden was een erg sterk team, maar Kruiningen heeft gestreden voor wat het waard was. Na afloop lagen alle spelers/speelsters languit, uitgeteld op het veld. Beau zorgde voor het Kruiningse doelpunt. Na afloop was diezelfde Beau nog niet moe, want hielp ze nog bij MO13, door daar mee te spelen!

  Kruiningen JO9-1 speelde tegen de buren van Waarde, maar leek nog een beetje in haar winterslaap. Na een 0 – 1 ruststand werd er terecht met 1 – 5 verloren. Het doelpunt van Kruiningen werd gescoord door Luna, na een mooie voorzet van Ernest.

  Kruiningen JO9-2 won de uitwedstrijd van Nieuw Borgvliet met 1 – 3. De doelpunten kwamen op naam van Sven (2 keer) en Yamie-Lynn!

  Kruiningen JO8 heeft het publiek verwend met een prachtige voetbalshow. Uiteindelijk werd er met 12 – 4 gewonnen. Jordy scoorde 6 keer, Marnik 4 keer, Cheyenne 1 en Halsteren schoot er 1 in eigen doel.

  Kruiningen JO7 stond te trappelen om te voetballen, maar helaas werd hun wedstrijd afgelast!