• Wat deden de Kruiningen teams dit weekend? 16 Februari 2020

  16 feb 2020
 • Kruiningen 1 kon in Sint Maartensdijk de wedstrijd tegen Rillandia geen passend vervolg geven. In een gelijkwaardige wedstrijd werd er met 1 – 1 gelijk gespeeld. Na een 0 – 1 ruststand, door een doelpunt van Steffan, werd er uiteindelijk met 1 – 1 gelijk gespeeld.

  Kruiningen 2 boekte sinds lange tijd weer eens een competitie-overwinning door Goes 3 met 5 – 2 te verslaan! Na een 4 – 0 ruststand door doelpunten van Yaron, Wouter en Eddie (2 keer), kwam Kruiningen wat minder uit de kleedkamer. Goes maakt 2 doelpunten, voordat Jaco aan alle onzekerheid een einde maakte.

  Kruiningen 3 speelde thuis tegen het altijd lastige Rillandia 3 en dat bleek. Ondanks dat Kruiningen wat makkelijker voetbalde, werd er niet gescoord; 0 – 0.

  Kruiningen JO19 speelde thuis tegen Dauwendaele en verloor uiteindelijk met 6 – 0. Dat klinkt als een grote afslachtpartij, maar eigenlijk was het wat geflatteerd. Op 0 – 1 verscheen Kruiningen 2 keer alleen voor de keeper en schoot Senna van grote afstand op de lat. Ook na de rust verscheen Kruiningen een aantal keer gevaarlijk voor het vijandelijke, maar uiteindelijk werd er niet gescoord.

  Ondanks een sterke openingsfase kwamen JO16 op 1 – 0 achterstand tegen Tholense boys, tevens ruststand. Na de rust ramde Milan een vrije trap van circa 20 meter in de kruising en 10 minuten later was het wederom Milan die na een heerlijke pass van Viggo de bal over de keeper lobte. Helaas zorgde een mooi genomen vrije trap voor de 2 – 2.

  JO14 moest uit naar Arnemuiden, altijd lastig. Bij Arnemuiden denken we altijd aan goed voetbal, keihard werken en een geweldige mentaliteit. Helaas bleek dat laatste vandaag ook het geval, want ondanks een 0 – 2 tussenstand, door doelpunten van Rutger en Ralph vocht ‘Erremuwe’ zich knap na een 3 – 2 overwinning. Trainer Krijn baalde na afloop, hij miste de donderdagtraining waar hij graag de puntjes op de i hadden wel zetten. Helaas, over 2 weken revanche!

  JO12-1 verloor helaas met 8 – 3 van Stavenisse. Dat het een klasje hoger wat lastiger zou worden is logisch, maar iedere week maakt dit team er een wedstrijd van, wordt er hard geknokt en zijn de uitslag nog niet mega… Het eerste gelijkspel of overwinning komt eraan. Niet opgeven boys!

  JO12-2 had er op deze zaterdag duidelijk zin in. Ze lieten geen spaan heel van Wolfaartsdijk JO12, het werd uiteindelijk maar liefst 1 – 29 (nee, geen typfout). In deze sportieve wedstrijd, waar erg goed overgespeeld werd, verdwenen alle veldspelers als doelpuntenmaker in het boekje van de scheidsrechter; Nick 7, Niek 7, Roger 4, Thijs 4, Isac 3, Luuk 3 en Norbert 1.

  JO11 speelde de stationsderby tegen Yerseke. Het werd een échte strijd op het scherpst van de snede. Na een 1 – 1 ruststand werd deze spannende wedstrijd uiteindelijk met 2 – 3 verloren. Doelpunten waren er van Ernest en Naher!

  JO9-1 is een spektakelploeg. Als je doelpunten wilt zien, moet je bij dit team zijn. De 1e competitiewedstrijd werd gewonnen met 3 – 9, vorige week in een oefenwedstrijd werd het 5 – 6 en vandaag werd er verloren met 9 – 5. Gescoord werd er door Ernest (2 keer), Luna, Evelien en Benjamin! Het trainingsthema voor komende week is ‘verdedigen’.

  JO9-2 boekte haar 1e overwinning van de voorjaarscompetitie. Na 2 keer gelijkgespeeld te hebben tegen Waarde en WVV’67 volgende er nu een klinkende 8 – 1 overwinning op MOC’17. De doelpunten werden gescoord door Lucas, Sven en Youri (hoeveel weten we niet meer precies.l

  JO8 verloor haar wedstrijd in Hoogerheide met 9 – 7 van METO. Verliezen is altijd jammer, maar met zo’n uitslag heb je eigenlijk alleen maar winnaars.

  JO7 trapte op deze prachtige zaterdag om 9.00 uur af tegen Kloetinge JO7 en liet er geen gras over groeien. Er werd met maar liefst 15 – 0 gewonnen. Leuk om te zien bij dit team is dat er iedere week iets beter gevoetbald wordt! Timucin scoorde 3 keer en gaat steeds harder tegen de bal trappen, Jamayro scoorde 3 keer (hij gaat z’n moeder Nadia achteraan die vroeger ook makkelijk scoorde, dan hebben we Mike Lewandowski nog, vorige week scoorde hij er 5, vandaag was het helemaal feest, 8 treffers. En last but not least was Dani van den Berge als 4-jarige ook trefzeker! Hopelijk kan hij het doelpuntengemiddelde van z’n vader én z’n moeder de komende weken bijhouden.

  MO17 speelde uit tegen MOC’17 met 0 – 0 gelijk. Opvallend in deze competitie is dat bijna alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Daarnaast heeft Kruiningen na 3 wedstrijden een doelsaldo van 1 voor en 1 tegen. Kortom; ijzersterke verdediging, maar aanvallend is er nog wat winst te boeken.

  MO13 is nog steeds aan het feesten! Na 2 kleine nederlagen was daar de 1e overwinning op groot veld en nog dik verdiend ook. Terneuzen MO13, wat uit haar eerste 2 wedstrijden al 4 punten had gepakt werd met 3 – 1 terug door de tunnel gestuurd. Doelpunten werden er gescoord door; Caitlin (2 keer) en Kimany.