• VVK haalt prachtig bedrag op via de amateurvoetballoterij

13 jul 2021
  • Beste leden, supporters en andere betrokkenen,

De afgelopen maand verschenen er op onze website en social mediakanalen verschillende berichten over de amateurvoetballoterij. Deze loterij, georganiseerd door de KNVB was in het leven geroepen om de voetbalclubs een financieel zetje in de goede richting te geven na de afgelopen twee lastige voetbalseizoenen. Wij willen dan ook iedereen die loten heeft gekocht hartelijk bedanken, want hiermee steunen jullie ons clubje behoorlijk!

Inmiddels kunnen er geen loten meer gekocht worden en hebben we als vereniging 528 loten verkocht, dit zorgt voor een netto-opbrengst van maar liefst € 1056,-. Wat een prachtig bedrag! De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden door een onafhankelijke notaris. Als je wilt kijken of dat je prijs hebt, dan kan dat op www.amateurvoetballoterij.nl/club/kruiningen/trekkingsuitslag