VV Kruiningen is weer een team rijker!

Sinds zaterdag 9 februari jl. is VV Kruiningen weer een team rijker! Afgelopen zaterdag heeft ons jongste team Kruiningen JO7 haar eerste competitiewedstrijd gespeeld in en tegen ’s Heer Arendskerke. Ondanks dat het onze eerste wedstrijd was, waren we een maatje te groot voor onze tegenstander, maar dat was zeker niet het belangrijkste! We hebben samen veel plezier gemaakt, genoten van het spelletje en na afloop de scheidsrechter en de tegenstander een hand gegeven; kortom een top zaterdag.

Even voorstellen:

Youri Openneer één van de jongste van het team, maar misschien wel als langste lid. Hij heeft de snelheid van z’n vader (Stefan) en z’n oom (Dennis), maar de schotkracht van z’n moeder (Fiona)! Afgelopen zaterdag scoorde hij zelfs van eigen helft.

Benjamin Batista Frade heeft duidelijk vaak geoefend met z’n broer Isaac (speler van JO11-2). Benjamin is een soort wervelwind die over het veld vliegt. Je komt hem wel 3 keer tegen!

Kacper Karzewicz is een grote, sterke speler die voor niemand bang is. Als hij op het doel schiet dan lijkt het wel alsof er een kanonskogel afgeschoten wordt! Daarnaast neemt hij naar wedstrijden en trainingen zijn eigen supportersvereniging mee.

Carola Don is het enige meisje in ons midden, dus meiden uit Kruiningen van 5, 6, 7 jaar, kom Carola vergezellen! Carola ziet er lief uit met haar blonde haren, maar het is wel een bijtertje. Ze vliegt achter de tegenstander aan als een roofvogel. En als ze hem heeft … Ik zou maar oppassen voor haar!

Mike Schmidt is de kleinste en jongste speler van ons sterrenensemble. Rustig aan de rand van het veld toekijken en soms tegen een bal schoppen? Nee, daar denkt Mike anders over. Als is de tegenstander 3 koppen groter, Mike vliegt erin. Hij is niet de grootste, maar zeker wel één van de snelste! Helaas was Mike afgelopen zaterdag ziek. Zaterdag kans op revanche voor zijn 1e wedstrijd!

Mike Meesen moest zaterdag afzwemmen, dus was helaas ook niet van de partij. Als hij er ook nog bijkomt dan worden we nog sterker. Opvallend aan Mike is zijn mooie linkerbeen! Linksbenige spelers staan garant voor creativiteit. Een mooi extra wapen voor JO7!

Jayden Stewart is regelmatig in de weekenden in Kruiningen te vinden. Trainen doet hij niet, want doordeweeks woont hij in Barendrecht. Zaterdag speelde hij voor het eerst. Voor de wedstrijd kende we hem niet, maar na de wedstrijd kende iedereen hem, ook de spelers van Arendskerke. Hij had zaterdag welgeteld 2,1 seconde (u leest het goed!) nodig om z’n eerste doelpunt te scoren. Voor de historici bij VV Kruiningen. Is dit het snelste doelpunt in de historie voor een Kruiningen-speler?

Dylan van Witsen is weer een ander verhaal. Dylan is een harde, type bikkel. Hij kreeg op de training een paar schoppen (per ongeluk), maar dat maakt Dylan niets uit. Waarschijnlijk is de combinatie voetbal-judo, een combinatie die meer spelers zouden moeten maken! Naast het feit dat hij bikkelhard is, kan hij nog eens erg hard schieten! Pas maar op…

Wij trainen op de donderdagen van 18.30 uur tot 19.30 uur, dus als er nog jongens/meisjes zijn in de leeftijd, 5, 6 of 7 jaar, doe eens met ons mee! De training wordt begeleid door Owen Kole (speler Kruiningen JO17) en sinds vorige week door Emiel van Manen en Lent de Looze (spelers van JO15). Jordan kijkt over hun schouder nog een klein beetje mee.

Zaterdag a.s. spelen we om 10.00 uur thuis tegen Kapelle. Kom op tijd, want het is bijna uitverkocht!