VV Kruiningen compleet in het nieuw!!

Is dat niet bijzonder?

We zijn er heel trots op dat we dit hebben gerealiseerd in het jaar dat we 75 jaar bestaan!
Alle jeugdteams spelen nu met de opdruk ‘sponsors jeugd VV Kruiningen’.

En het eerste en tweede spelen in het tenue gesponsord door onze hoofdsponsor Houthandel Reimerswaal.
JAVALA heeft nieuwe tassen geschonken.
Daarnaast is vanuit de selectie een mooi initiatief genomen voor een VVK polo met daarop de sponsornamen van een 4 tal bedrijven. BauerBauer (Nicky Bauer), YK Verhuur(Yaron Krombeen), EPHI(Thomas Paauwe) en Houthandel Reimerswaal.
Binnenkort willen we nog een keer met alle jeugd op de foto.
In de tussentijd verzamelen we alle persoonlijke teamfoto’s die we plaatsen op de teampagina’s op www.vvkruiningen.nl.

Wees allemaal een beetje zuinig op het tenue. We hebben er met zijn allen heel hard voor gewerkt. Dit allemaal is gerealiseerd met bijdragen van alle sponsoren, de opbrengst van de sponsorloop en de grote club actie.

Er zijn een paar toppers die hier heel veel vrijwilligerswerk aan hebben besteed.
Klasse toppers.