Vroege vogels toernooi voor Jo7, jo9, Jo11 en mo11 was Top!

Meer foto’s
Zaterdagmorgen 7.00 uur beginnen……. met de slotdag…..

Dat was wel heel heel erg vroeg vonden veel ouders….. Moet dat echt?

Het was het idee van onze Jimmy Fens. Vroeger bij Wemeldinge had hij als jeugdspeler deze leuke ervaring ook gehad met ontbijt en met begeleiding van de eerste selectie.

Dus ook bij VV Kruiningen te proberen.
Ruim 90% van de jeugdspelers waren er. Het weer was goed en de eerste selectie was present! Lars H.  kwam zelfs een jeugdspeler speciaal thuis ophalen.
Dat vond deze speler prachtig.

Iedereen was ingedeeld in een team met de namen van grote voetbalclubs zoals Barcelona, Bayern München, etc. Aan elk team waren 2 of meer 1e selectie spelers gekoppeld. In toernooivorm werd er tegen elkaar gespeeld. Tussendoor kon je met je team ontbijten. Na het toernooi waren er ook weer de traditionele wedstrijden tegen de ouders. Ook dit jaar weinig winst voor de ouders!
We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Ja het was echt vroeg maar de leuke reacties van ouders, kids en de spelers van de eerste selectie waren mooi. Top mannen van de selectie. Top Jim en top vrijwilligers die het activiteit en ontbijt begeleid hebben.
Volgende keer allemaal in pyjama en ook allemaal thuis opgehaald worden?
We nemen het mee in de evaluatie.

De jeugdcommissie