• Vrijwilligersavond VV Kruiningen

  11 sep 2023
 • ⚽ Zonder vrijwilligers geen voetbal. Laten we dit vooral blijven benoemen. En we hebben gelukkig heel veel en veel goede vrijwilligers.

  Vrijdagavond hebben we op z’n 🟑⚫ een hele mooie vrijwilligersavond gevierd met een heerlijk buffet en muziek van #Sense.πŸ‘Œ

  πŸ‘ We zetten daarom de evenementencomissie in het β˜€. Zij hadden deze avond weer top georganiseerd. Dank je wel. πŸ’›πŸ–€

  πŸ‘ Tijs vd Weele en Ellen van der Gun super bedankt voor jullie bardienst πŸ‘ŠπŸ’›πŸ–€.

  πŸ”¨ De klusploeg was vrijdagavond ook weer goed vertegenwoordigd. We hoorden dat de klusploeg versterkt wordt met nieuwe mensen en dat is super om te horen πŸ‘.

  πŸ’Ά Voor dit seizoen gaat de β€˜Club van 45’ zijn sponsorbijdrage inzetten voor een nieuwe klepelmaaier voor de klusploeg.

  ⚽ Zaterdagmorgen tussen 8 en half 9 ging het vrijwilligerswerk weer verder. Op de Kruse mat werd weer lekker gevoetbald.

  β€˜βš½ s middags versloeg op een hele hete Kruse Mat het eerste 3e klasser SSV met 2-1. Een lekkere overwinning voor een hardwerkend Kruiningen. De trainersstaf was tevreden.

  ⚽ donderdagavond traint de 2e selectie. Het loopt top met Stefan en Jimmy. Voetballers kom allen lekker trainen. We horen heel veel enthousiaste reacties

  VV Kruiningen πŸŸ‘