Het was een gezellige vrijwilligersavond afgelopen zaterdag bij ons clubje.
Onze evenementencommissie had het perfect voorbereid.
Het werd een opening met een glaasje bubbels, een praatje en een muziekje op de achtergrond. Slagerij Van Soest had het vleesbuffet verzorgd. Het ijstoetje kwam zelfs via het terras de kantine binnenrijden. Voor deze keer kreeg ijscoman ‘case 4 ice Griep’ hiervoor toestemming van Japi onze voorzitter.
Nadat Peter Paauwe onze jeugdvoorzitter nog een woord van dank had gesproken werd er nog een leuke groepsfoto gemaakt.
Niet al onze VV Kruiningen vrijwilligers staan op deze foto want we hebben er echt heel veel. We hopen wel dat diegene die er deze avond niet bij konden zijn een volgende keer op de foto staan. Dat zou heel leuk zijn, want vrijwilligers zijn goud waard voor VV Kruiningen en verdienen zo’n avond.