• Vrijdagavond 17 juni sponsorloop

14 jun 2022
  • Vrijdagavond 17 juni a.s. vindt de sponsorloop plaats op de "Kruse Mat". Jeugdspelers/speelsters proberen zoveel mogelijk rondjes rond het hoofdveld te rennen en halen daarmee geld op wat ten goede komt aan de jeugd(activiteiten) van VV Kruiningen en er gaat ook een deel van de opbrengst naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds is er voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld. En dat zijn er, mede door de coronacrisis, steeds meer. Het Jeugdfonds wil dat alle kinderen en jongeren de mogelijkheid hebben om lid te kunnen van een sportclub, of dans-, muziek-, theater- of kunstlessen kunnen volgen. Ook binnen onze verenigingen sporten er verschillende kinderen dankzij dit fonds.
    Kortom: een goed doel om geld voor in te zamelen!

De jeugdspelers hebben de afgelopen weken proberen zoveel mogelijk sponsoren te vragen om hen per ronde of voor een vast bedrag te sponsoren. Zijn er bij u geen kinderen langs de deur geweest, maar wilt u wel een bijdrage leveren, stuur dan een e-mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl of kom gezellig kijken en doneer uw bijdrage contant. Om 18.30 uur klinkt het startschot en om 19.30 uur stoppen we met rennen. Iedereen is van harte welkom om de jeugdspelers aan te komen moedigen, de kantine is geopend en er wordt gezorgd voor een leuk muziekje. Alle ingrediënten voor een gezellige start van het weekend zijn dus aanwezig.

Tot vrijdag!