Voorbereiding senioren Kruiningen + JO18.

A.s. zaterdag 10 augustus om 10.00 start de 1e selectie van VV Kruiningen weer met trainen. De mannen van Thomas de Ridder zullen zich gaan klaarstomen voor de eerste wedstrijden in de 4e klasse B. In deze leuke competitie met o.a. onze buren uit Waarde, Hansweert, Rilland en Wemeldinge gaat Kruiningen zich proberen te revancheren van het teleurstellende afgelopen seizoen! Dat zullen we ze o.a. doen met de terugkeer van Mario Gjoka, die zich na een klein jaar blessureleed weer op de 1e training meldt én met weer een ‘Cok’ in de selectie. Jordi Cok, de zoon van Bert (jarenlang verdienstelijk selectiespeler) en de kleinzoon van Ko is overgestapt van Kloetinge naar Kruiningen. Mario geniet van je rentree en Jordi welkom bij Kruiningen.

Op donderdag 15 augustus a.s. oefent Kruiningen 1 om 19.30 uur in en tegen Yerseke. Op zaterdag 24-08 om 14.30 uur ben je welkom op de ‘Kruse Mat’ voor de thuiswedstrijd tegen Colijnsplaatse boys. Daarna volgen er bekerwedstrijden op 31 augustus (SKNWK thuis), 7 september (Goes zat. Uit) en 14 september (METO uit).

Kruiningen 2 en 3 starten op donderdag 15 augustus a.s. weer met trainen. Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om een balletje te trappen dan ben je van harte welkom om 19.45 uur. Vervolgens wordt er iedere dinsdag en donderdag om 19.45 uur getraind.

Kruiningen 2 oefent op zaterdag 24 augustus in en tegen Krabbendijke 2 om 15.00 uur. Daarna volgen er bekerwedstrijden op 31 augustus, 7 en 14 september.

Kruiningen JO18 trapt het seizoen af op woensdag 14 augustus a.s. Dan staat namelijk om 19.30 uur de 1e training van het nieuwe seizoen gepland! De eerste oefenwedstrijd van de selectie van trainer/coach Jesse Bank vindt plaats op woensdag 28 augustus a.s. om 19.00 uur.