Een heerlijkeVOETBALMIDDAG OP DE KRUSE MAT voor de jeugd

Knipsel2Op een heerlijke nazomerdag hield VV Kruiningen, in het kader van de nationale sportweek, op vrijdagmiddag 23 september een voetbalmiddag. 70 Jongens en meisjes uit groep 1 tot en met 8 konden kennis maken met voetbal. Leden en niet-leden, ze waren allemaal welkom.Knipsel4

Jordan van Langevelde had 7 voetbalspellen uitgezet op het hoofdveld.  Met de nadruk op speelplezier. Hierin kreeg iedereen zoveel mogelijk kans om te ‘proeven’ van het voetbalspel.
Alle kinderen van de basisschool mochten meedoen. De broer van Nuur en Hannad zit in een rolstoel en deed mee als keeper en als zitvoetballer. Net als alle andere spelers genoot ook hij en iedereen deed het super.
Knipsel3Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden.

Je ziet vooral kinderen die genieten. Dus geniet maar mee.

Speciale dank aan alle vrijwilligers die deze middag begeleid hebben.

Wil je komen voetballen dan ben je van harte welkom op de training.

Voor meer informatie zie onze website www.vvkruiningen.nl of kijk op onze Facebook pagina.

Voetbalmiddag2016-1ssvvVoetbalmiddag2016-2