• Voetbalclinic mondt uit in waar voetbalfeest!

  31 mei 2024
 • ⚽ Op 22 mei jl. was de Kruse Mat het toneel van een voetbalfeest voor de spelers van de JO7, JO8, JO9-1, JO9-2 en de JO11.

  ⚽ De feestavond voor ruim 40 hele enthousiaste spelers begon met een lekker diner, bestaande uit frietjes, snacks en limonade!

  ⚽ Nadat de honger was gestild, was het om 18:30 uur tijd waarvoor de spelers gekomen waren, de voetbalclinic,verzorgd door Sport17!

  ⚽ Trainers, Tim, Rowan, Bram en Erwin hadden het trainingsveld omgetoverd in een voetbalparadijs. De spelers werkten in circuitvorm verschillende spelelementen af. Dribbeloefeningen, afwerkoefeningen, techniekspelletjes met grote en kleine ballen en natuurlijk ook onderlinge wedstrijdjes zorgden voor heel veel spelvreugde!

  ⚽ Na bijna anderhalf uur voetballen waren de spelers en ook de trainers uitgeput en kwam er, bijna, een einde aan deze voetbalclinic. Bijna, want na afloop van de clinic ontvingen de spelers een officieel certificaat van deelname van de trainers!
  Nadat er een mooie groepsfoto werd gemaakt gingen de spelers moe maar voldaan huis!

  ⚽ Aan alle vrijwilligers en aan de mannen van Sport17, bedankt dat jullie geholpen hebben bij deze onvergetelijke voetbalclinic!
   
  De jeugdcommissie 🟡⚫💛🖤