Versterk jij de VV Kruiningen-familie?

De afgelopen zomer is er weer hard gewerkt binnen ons vereniging. Iedereen heeft natuurlijk gezien dat er gewerkt wordt aan de kleedkamers. De 4 oude kleedkamers worden gerenoveerd. Er komen 2 nieuwe kleedkamers bij! Daarnaast is de tribune geschilderd, het trainingsveld en het 2e speelveld zijn bijna speelklaar en vele doelen zijn opnieuw gelast en van netten voorzien. Nu het nieuwe seizoen net onderweg is mogen we ook alweer veel nieuwe leden begroeten en zelfs enkele nieuwe vrijwilligers! Daar worden we zo blij van…

We zitten nog in de openingsfase van het nieuwe seizoen en we doen toch nog een oproep om de enkele openstaande vacatures in te vullen; vele handen maken immers licht werk;

• We zoeken voor de zaterdagen dringend naar scheidsrechters, met name voor de wedstrijden op een heel speelveld (dus JO16, MO17, JO18, het 2e of 3e elftal).
  • Bij JO18 zoeken we op de wedstrijddagen bij afwezigheid van Jesse Bank nog iemand die het team kan coachen (enige voetbalkennis vereist, circa 8 keer komend seizoen).
  • Bij JO12-1 zoeken we op donderdagavond nog een 2e trainer, die samen met Stefan Koole dit team training wil geven van 18.45 tot 19.45 uur.

Voor alle vacatures is het mogelijk om meer informatie te ontvangen. We ontvangen je ook graag voor een vrijblijvend gesprek om de wensen en behoeften op elkaar af te stemmen.

Heb je andere kwaliteiten waarmee je denkt onze vereniging te helpen of wil je reageren op één van deze bovenstaande vacatures? Stuur dan een e-mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl.