Verslagen F2 – Arnemuiden en ‘s Heer Arendskerke

Beste volgers van F2. Zoals u al vernomen had waren er de afgelopen 2 weken geen verslagen van de wedstrijden. Excuses hiervoor maar hier zijn ze dan.

25-10-2012
Kruiningen F2- S’heer Arndskerke F2   1-6

Vandaag kwam de koploper op bezoek. Zij hadden nog geen punten verspeeld dus stonden dik bovenaan. Deze wedstrijd waren aanwezig: Youri, Rachelle, Julian, Cas, Xander, Millau, Rowan en Jarin ook was Dylano erbij omdat F1 vrij was. Het waren de bezoekers die de wedstrijd in handen hadden dat resulteerde in een 0-3 ruststand. Na de rust werden wij wat gevaarlijker en lregen een paar kansen maar konden er maar 1 van benutten en terwijl de tegenstander er nog 3 bij prikte. Eindstand 1-6 ons doelpunt werd gemaakt door Youri.
1-11-2014
Arnemuiden F4- Kruiningen F2  1-5

Vandaag speelden we uit tegen Arnemuiden. We speelden om 10 uur dus vertrokken om kwart over negen richting Arnemuiden. De eerste wedstrijd tegen hun hadden we met 9-3 gewonnen maar toen speelde Lucas van F1 mee die toen uitblonk met 6 doelpunten. Vandaag moest Julian mee met F1 maar gelukkig kon Nick Paauwe hem vervangen zodat we toch met 8 man weg konden dat warren de volgende spelers: Millau, Nick, Youri, Xander, Cas, Rachelle, Rowan en Jarrin. We begonnen scherp en al snel scoorde Cas de 0-1. Arnemuiden werd iets sterker en scoorde ook de 1-1. Hetg bleef spannend tot vlak voor rust toen kan we nog 2 keer scoren. Doelpuntenmakers waren Youri en opnieuw Cas. Rustand 1-3. Na de rust konden we ons spel weer oppakken waar we waren gebleven we waren veel in de aanval en dat resulteerde in een aantal kansen. Uiteindelijk konden Cas en Rowan nog scoren. Eindstand 1-5.