Verslag van een onverwacht potje voetbal

Er kwam vrijdagmiddag een vraag van Apollo of wij zin hadden om zaterdagochtend een wedstrijdje te spelen.
De tegenstander van Apollo had zich net daarvoor afgemeld en zij wilde toch voetballen. Apollo had namelijk bij VV Wolfaartsdijk het kunstgrasveld gereserveerd.

Niet iedereen had tijd om mee te gaan vandaar dat er enkele spelers uit andere teams mee gingen.
Zo waren alle broers Meerman van de partij ( Jarrin, Rowan en Farron ) ook gingen Tijs en Niek mee.

De wedstrijd begon om 8.45 uur en nog geen 10 minuten nadat we waren begonnen stonden we 2-0 achter.
Maar nadat Chloé er 2-1 van maakte kwamen we op gang en scoorde Niek de gelijkmaker. Net voor rust scoorde Timo het 3e doelpunt.

In de rust werd er gewisseld van keeper. Tijs ging voetballen en Jarrin trok de handschoenen aan.

Er werd direct na de rust lekker samengespeeld en geknokt voor de bal. Zo ging toppertje Farron en Roché volop de aanval in en kreeg Nick een mooie kans. Apollo deed goed hun best om de bal in het doel te schieten maar deze werden of door Jarrin of door Cas goed tegengehouden. Op een gegeven moment kregen we een corner en daaruit werd het 4e doelpunt gescoord.
Ook Rowan ging af en toe mee naar voren en scoorde de 2-5.
Kort daarna scoorde Timo de 2-6. Toch bleef Apollo knokken voor de wedstrijd en scoorde uiteindelijk nog een doelpunt. Het laatste doelpunt werd door Chloé gescoord en zo was de eindstand 3-7.

Al met al een zeer geslaagde oefenwedstrijd!

Groeten Ramon