Verslag van de mini’s

Vandaag twee thuiswedstrijden voor de mini’s. Eerst om 10 uur speelde mp1 tegen ColijnsplaatseBoys mp1 en later om 11.00 uur speelde MP2 tegen Krabbendijke MP2.

MP1.
Vandaag speelden we zonder Nick en Fabian. Nick ging mee met F2 en Fabian was een weekend weg. Kortom MP1 bestond uit: Timo, Luuk, Chloe, Anouk, Niek en Alican. Het was dezelfde tegenstander als vorige week. Toen hadden we met 7-1 gewonnen van Colijn. Maar op zich waren we qua sterkte twee gelijkwaardige ploegen. We mochten op ‘t eerste veld onze kunsten laten zien. Dat vond iedereen ook leuk en trekt ook altijd extra publiek. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd waarin we weer lekker en leuk voetbalden, mooie doelpunten scoorden en goed verdedigd hebben. Het werd uiteindelijk een nipte 7-6 voor ons. We hebben de stijgende lijn te pakken. De doelpunten werden gemaakt door Alican, Luuk, Niek 2x, Anouk 3x.

MP2
Na MP1 speelde Mp2 op t eerste veld tegen de buren uit Krabbendijke. Vandaag zonder Jett maar met Emily, Eva, Kimany, Seppe, Hayden en Isaac.
Krabbendijke MP2, daar hadden we vorige keer met 14-1 van verloren, dus we wisten dat we een zware tegenstander zouden krijgen. Vandaag werd het 10-0 maar ook mp2 heeft lekker gevoetbald. Het zou zo leuk zijn voor MP2 als we eens een paar doelpunten zouden maken, en Emily en Eva waren daar vandaag echt heel dichtbij.
We gaan gewoon door. Het plezier is er en blijft dat is het belangrijkste.