Verslag meisjes E2 najaar

2015-E2Kyra Guilliet
 Deze speelster heeft de laatste tijd heel veel voetbal geleerd.  Ze laat haar tegenstander niet zomaar voorbij gaan want dan zet ze er tandje bij om toch de bal in het bezet te krijgen;  klasse.

Mila Poleij
Ook zij heeft veel geleerd als je ziet hoe ze als een hinde over het veld loopt.  Ze maak doelpunten uit alle standen.  Ze loopt in de voorhoede en als ze het nodig vindt dan helpt ze ook de achterhoede.

Kira Dane
Als je deze speelster ziet in de achterhoede dan is elke tegenstander bang voor haar maar zij is voor niemand bang.  En als ze de tweede helft Chelsea aflost dan weet de tegenstander het niet meer . De strafschoppen die genomen worden houdt ze.

Chelsea Huisser
Staat altijd de eerste helft in het doel en dat doet ze heel goed en als ze de tweede helft gaat voetballen dan weet je niet wat je ziet bij elke beweging en dan weet ook de tegenstander het niet meer.

Kristy Schuitert
Is van hockey op voetbal gegaan en  in het begin was ze ingehouden maar toen kwam ze los en dat weet nu elke tegenstander nu ook. Ze gaat steeds meer voetballen en is zeker ook niet bang.

Merel Nienhuis
Ook deze speelster heeft veel geleerd.  Want ze  gaat voor niemand meer opzij als dat wel eens zo is gaat ze er achter aan en proberent toch de bal te veroveren;  klasse.

Merel van  Langevelde
Is klein maar dapper,  ze leert elke week weer goed te  voetballen en op de training is ze ook goed bezig. Als een tegenstander haar tegen komt weet deze niet haar voorbij te komen.

Jocelyn Breijaert
Ja,  wat moet je van deze speelster zeggen.  Het is jammer dat ze maar alleen op woensdag kan trainen want als ze twee keer traint kan ze veel meer leren.  Maar als eenmaal aan de bal komt kan ze wel een goede pass  naar een medespeelster geven.

Loes Geelhoed
Ook die weet goed wat voetballen is ze is ook snel als Mila en handig met de bal. Als ze naar het doel van de tegenstander gaat dan heeft ze de neiging om veel te vroeg op het doel  te schieten , even langer wachten en   dan is het misschien een doelpunt .

Diana
Is er bij gekomen om dat ze het leuk vond om te gaan voetballen.  Dat weten we nu ook en ze is snel en weet goed hoe ze de bal door moet geven aan haar medespelers, mooie passes zie je dan.

Nu de stand van het seizoen;  van het najaar hebben we één wedstrijd gewonnen en negen verloren. Dat proberen wij het komende voorjaar anders  te gaan doen.
Wij bedanken de speelsters voor de goede inzet en het plezier dat ze hebben.
Onze dank geldt ook de moeders en vaders die altijd bereid waren om de kinderen naar de velden te brengen.  Wij willen de moeders ook bedanken dat ze voor en na de wedstrijden in de kleedkamer zijn om  kleding mee te nemen. Wij hopen dat we het komende seizoen ook weer op jullie kunnen rekenen, bij voorbaat dankt en wij wensen jullie een gelukkig en gezond 2016 toe
En wij  wensen  het bestuur, het   jeugdbestuur,  werkploeg,  trainers en vrijwilligers een gezond 2016 toe.

Liza Huissen, Ronald Breijert en Piet zevenbergen.