Verslag eerste wedstrijd !! F2

Zaterdag 20-9-2014

Eerste wedstijd F2 :  Kruiningen F2- Arnemuiden F4.  Uitslag 8-3

Vandaag was de eerste wedstrijd van het F2 team. Dit team is tot stand gekomen omdat er veel nieuwe jongens en meisjes zijn komen voetballen. De nieuwe spelers zijn Youri, Millau en de broertjes Jarrin en Rowan uit Schore. Deze zaterdag werden ze aangevuld door spelers van F1. Dit waren Lucas, Julian en Xander. Omdat het voor enkele de eerste wedstrijd was was de spanning toch wel voelbaar in de kleedkamer. Eenmaal op het veld was alle spanning verdwenen. We speelden veel op de helf van Arnemuiden en kregen ook veel kansen het wachten was alleen op de doelpunten. Toen de eerste eenmaal was gevallen waten we niet meer te stoppen.

Onze eigen superspits Lucas zorgde met een loepzuivere hattrick voor 3-0. Daarna maakte Rowan met een solo de 4-0. Lucas zorgde met nog 2 doelpunten voor 6-0. Vlak voor de rust kon arnemuiden nog tegen scoren. De tweede helft kwam Nick van Mp1 ons nog helpen. Omdat sommigge toch wel uitgeput waren na de eerste helft konden we wissellen. Arnemuiden kwam erg sterk uit de rust ze scoorden al snel 2x en stond het 6-3.Nadat de Arnemuidse storm was gaan liggen kon we weer wat kansen creeren. Youri en Lucas bepaalden de eindstand op 8-3. Het was een mooie overwinning en hoppelijk kunnen we er een goed vervolg aangeven. Aan het enthousiasme van de spelers zal het niet liggen. Volgende week gaan we uit naar Colijnsplaatse Boys.

Tot volgende week.