• Vernieuwde coronamaatregelen

4 jun 2021
  • Eindelijk weer wat verruiming van de Corona maatregelen. Desondanks moeten we ons nog aan enkele regels houden.

Voor de jeugd start zaterdag 5 juni de regiocup. Helaas is het nog niet mogelijk voor ouders, opa´s en oma´s enz naar de jeugdwedstrijden te komen kijken. Toeschouwers zijn niet toegestaan. De begeleiders (trainers/leiders/ouders die rijden met uitteams) mogen de Kruse Mat betreden.

Voor diegenen die op de Kruse Mat aanwezig zijn gelden nog wel steeds de basisregels zoals 1,5 m afstand houden, handen wassen/ontsmetten, niezen/hoesten in elleboog en bijklachten blijf je thuis.

Hieronder staat -per gebied- omschreven wat we van je verwachten tijdens je bezoek aan de Kruse Mat;

Kantine / terras: (zie knvb.nl voor protocol Accommodatiezaken)

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen
    • Houd altijd 1,5 meter afstand
    • Heb je Corona opgelopen Na je bezoek aan de Kruse Mat / je hebt Corona tijdens je bezoek zonder dat je het wist, laat dat dan weten aan ons. Bel naar 06-20202734 (secretaris) of mail naar bestuur@vvkruiningen.nl
    • Per ‘groep’ mag er 1 persoon per keer komen bestellen
    • Volg instructies van barpersoneel en bestuur ALTIJD op
    • Er zijn looproutes, houd je hier aan!
    • Er is een systeem bedacht bij de bar. Bestellen-Betalen-Ophalen, dit spreekt voor zich als je komt bestellen
    • Wanneer je je drankje hebt, ga je buiten of binnen verplicht zitten op de beschikbare stoelen
    • Barpersoneel en bestuur mag je naar huis sturen bij het niet navolgen van de regels/instructies
    • Bij voorkeur alleen PINNEN

Kleedkamers: (zie knvb.nl voor protocol Accommodatiezaken)

• Houd altijd 1,5 meter afstand. Op de kleedkamerdeuren staat vermeld hoeveel personen er tegelijk in de kleedkamer mogen zijn
    • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de vereniging
    • Gun jezelf en elkaar genoeg ruimte in de gangen/loopruimtes
    • Was je handen voor en na je bezoek
    • Op het moment dat er in een kleedkamer te veel mensen zijn, is het bestuur bevoegd om het gehele team uit de kleedkamer te sturen

Vervoer naar uitwedstrijden:

• Tijdens het vervoer naar uitwedstrijden adviseren wij om mondkapjes te dragen in de auto. Dit geldt voor alle personen van 13 jaar en ouder. Wanneer jeugdteams een uitwedstrijd hebben, adviseren wij dat de bestuurders van de auto’s een mondkapje dragen. Mondkapjes worden niet door vv Kruiningen verstrekt.

Het is (nog steeds) een bijzondere tijd maar desondanks wensen wij iedereen veel voetbalplezier toe!

Bestuur VV Kruiningen