• Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder staat een lijst met de meest gestelde vragen (Frequently Asked Questions) gesorteerd per onderdeel. Om een vereniging in goede banen te kunnen leiden, zijn er huisregels opgesteld. Wanneer je een vraag hebt die er niet tussenstaat, neem dan gerust contact met ons op via bestuur@vvkruiningen.nl of kijk op Wie is wie om te zien wie hierover gaat.

• - Vragen over Lidmaatschap

• Hoe kan ik mijn zoon of dochter bij jullie aanmelden?
      Op onze aanmeldpagina kan u uw kind(of uzelf) makkelijk bij ons aanmelden.

• Hoe hoog is de contributie bij V.V.Kruiningen?
      Hoe hoog de contributie is verschilt per leeftijd, voor het seizoen 2020/2021 gelden de volgende tarieven:
      Senioren € 132,50
      Junioren 12 t/m 18 jaar € 86,50
      Pupillen 4 t/m 11 jaar € 71,50
      Niet spelend lid € 57,00
    • Mijn zoon of dochter wil graag een keer (vrijblijvend) meetrainen, kan dit?
      De eerste 2 trainingen zijn altijd vrijblijvend, wanneer het bevalt kan u uw kind makkelijk aanmelden via onze aanmeldpagina.

• Vanaf welke leeftijd kan mijn zoon of dochter bij jullie meetrainen/meespelen?
      Er zijn teams vanaf 7 jaar, mocht uw kind jonger zijn, neem dan even contact met ons op, misschien kunnen we tot een leuke oplossing komen.
  • - Vragen over Teams

• In mijn team sta ik er niet tussen maar staat er wel "beschermd", hoe kan ik dit instellen?
      Op onze App Instellen pagina kan je vinden hoe je de app kan downloaden en instellen zodat je automatisch op de V.V.Kruiningen teampagina wordt weergegeven.
    • Wanneer traint mijn team in het komende seizoen?
      Op elke teampagina staat wanneer het betreffende team traint, dit kan wel eens wisselen (i.v.m. weer en andere omstandigheden) maar je kan altijd even een berichtje naar je trainer sturen om het zeker te weten.
    • Het nieuwe seizoen start binnenkort, in welk team start ik?
      Voor het seizoen is er altijd wel een nieuwsbericht met de totale indeling voor zowel senioren als de jeugd. Zoek hier onder het kopje "Indelingen".
  • - Vragen van Spelers

• Hoe moet ik mijzelf afmelden vanwege ziekte?
      Je kan altijd jezelf afmelden door contact te leggen met je trainer, deze vind je op je teampagina.
    • Ik wil graag een keer meetrainen, maar ik heb geen voetbalschoenen, hebben jullie leenschoenen voor mij?
      We hebben altijd wel een paar schoenen te leen, maar niet in elke maat. Kom gewoon langs om even kennis te maken en te zien wat we te leen hebben.
  • - Vragen over Corona (COVID-19)

• - Vragen van Leden

• Ik zou graag een VVKruiningen ledenpas hebben, hoe kan ik deze krijgen?
      Een pas kan aangevraagd worden achter de bar, vervolgens kan je opladen in de kantine met je eigen PIN pas. Kijk voor meer over betalingen op de Kantine-pagina.