VACATURE; Trainer Kruiningen JO15 gezocht

Beste leden, ouders, spelers en/of voetballiefhebbers,

Na zelf voetballen is het trainen van een team het allermooiste wat er is. Het bouwen aan een team, het beter, volwassener zien worden van spelers én het plezier hebben met de boys is onbetaalbaar. Na een vervelende dag op je werk is je dag gered nadat je training hebt gegeven aan dit team. Dit is jouw kans om in te stappen bij Kruiningen JO15. Dit team traint 2 avonden (dag en tijdstip in overleg) per week en speelt op zaterdagochtend haar wedstrijden.

We hebben inmiddels een elftalleider gevonden, die ook bereid is om te helpen bij de trainingen! Omdat het geven training nu eenmaal tijd kost is het partime-trainersschap ook een optie (dus 1 keer per week training geven). Als de behoefte er is, kan er op kosten van de club een trainerscursus gevolgd worden. Ook is het mogelijk dat je een aantal keer ondersteuning krijgt van een ervaren trainer indien gewenst.

De verenigingen SC Waarde en VV Kruiningen werken samen. Afgelopen seizoen hebben we binnen de jeugd onder de naam WK ‘19 gespeeld.

Deze samenwerking willen we graag continueren in seizoen 2020/2021. Daarom hebben beide jeugdbesturen deze week afgesproken om zoveel mogelijk samen op te trekken.

Kortom vanuit SC Waarde en vanuit VV Kruiningen de gezamenlijke oproep: Wie helpt dit team?

Heb je nog vragen of wil je hierover eens van gedachten wisselen, stuur een e-mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl of neem contact op met Jordan van Langevelde (06-53142186)