Update “vele handen maken licht werk”

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn; “vele handen maken licht werk”. Met deze actie hebben we je geprobeerd wakker te schudden door ook de handen uit de mouwen te steken en je steentje bij te dragen aan onze mooie club!

Na de belronde op 21 en 22 november 2016 volgde er een 1e vrijwilligersbijeenkomst op 19 december en een 2e vrijwilligersbijeenkomst op 30 januari. Op deze bijeenkomsten is uitgelegd wat vrijwilligerswerk is, dat het belangrijk is, maar vooral dat het erg leuk is om te doen! Je krijgt er energie van en je ziet dat VV Kruiningen ook van jou is! Verenigen doe je samen!

Eigenlijk gaat het best goed met onze mooie club, toch kunnen we nog wat extra ‘handen’ gebruiken. Zo zijn er behoorlijk wat vrijwilligers die dubbele functies bezetten. Daar zijn we hartstikke trots op, maar het maakt ons ook kwetsbaar. Wat als iemand ziek wordt? Of een andere baan krijgt en minder ‘vrije tijd’ heeft? Daarom zoeken we stug door naar nieuwe vrijwilligers! Denk vooral niet dat je 3 keer per week op de club moet zijn. Er zijn ook taken op incidentele basis, er zijn zelfs taken die vanaf de bank met de laptop op schoot geregeld kunnen worden! Ook hiermee help je ons enorm.

Naar aanleiding van deze actie zien we zelfs de 1e vrijwilligers in al in hun nieuwe functie. Dylan de Moor (keeper van O17) is de nieuwe Bjorn Kuijpers op de Kruiningse velden en heeft zijn 1e wedstrijden in keurige banen geleid. Bedankt!! Arthur Kievit en Henk Meerman komen de vrijdagmiddagploeg van het oud-papier team versterken. Klasse mannen!! Goed voorbeeld doet volgen toch…

Ook het belteam verdiend een dikke pluim. Met veel enthousiasme hebben ze enkele uren gebeld om o.a. jou te informeren over deze vrijwilligerscampagne! Jimmy, Nicky, Patricia, Gertjan, Chantal, Peter, Chris & Jacco, bedankt!

Van die vele vrijwilligers die tijdens de belronde positief hadden gereageerd zijn er een aantal op de 1e of 2e vrijwilligersbijeenkomst geweest. We organiseren op donderdag 16 maart de 3e en laatste vrijwilligersbijeenkomst. Deze zal plaatsvinden om 21.15 uur na de training van de 1e en 2e selectie. We hopen jou hier ook te mogen begroeten en ons verhaal aan te horen. Naast de informatie over deze campagne en het vrijwilligerswerk zijn er lekker snacks voor onze nieuwe a.s. vrijwilligers!

Verder willen we je wijzen op NLdoet (www.nldoet.nl), deze landelijke vrijwilligersactie vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart. Wij doen ook mee! Op vrijdagmiddag 10 maart a.s. van 13.00 tot 16.30 uur gaan we ons prachtige complex schoonmaken. Zo gaan we de reclameborden, dug-outs, jeugdhonk en tribune schoonmaken. De tribune heeft ook nog een laagje verf nodig. We maken het ballenhok schoon, pompen de ballen op en maken de randen van het helft weer netjes! Natuurlijk hebben we hier hulp bij nodig. Heb jij een paar uurtjes vrij? Help ons!

Na afloop is er voor de aanwezige hulptroepen natuurlijk een gepaste versnapering!
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Frans Krombeen, mail; snarfje@zeelandnet.nl of bel; 0113 – 382177.

Tenslotte organiseren we op vrijdagmiddag 14 april een voetbalmiddag voor de jeugd uit Kruiningen en omstreken. De afgelopen jaren was het erg druk en bovendien erg gezellig. Wil jij ons helpen om deze voetbalmiddag weer tot een succes te maken? Meld jezelf dan aan bij Gertjan Poleij, mail naar jeugdcommissie@vvkruiningen.nl.

Namens het bestuur,
Esther en Yolande