Trainingen voetbalvereniging Kruiningen vrij toegankelijk voor niet-leden

De trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar bij voetbalvereniging Kruiningen zijn vanaf maandag 11 mei a.s. tot het einde van dit voetbalseizoen vrij toegankelijk voor niet-leden. Door de lange, noodgedwongen corona-stop hebben de meeste kinderen/jongeren de afgelopen weken/maanden helaas veel te weinig bewogen. Wij bieden een mogelijkheid om dit compenseren!

Lekker een uurtje achter een bal aan vliegen over het voetbalveld, je energie lekker kwijt en misschien houd je er wel een nieuwe hobby aan over. Aan deze trainingen mag je dus gratis deelnemen, maar je moet jezelf wel vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar bestuur@vvkruiningen.nl.

Als voetbalvereniging houden we ons  aan de richtlijnen van het NOCNSF, deze zijn terug te lezen op onze website. Heeft u nog vragen stuur dan een e-mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl, stuur een facebookbericht of bel naar Gertjan Poleij .

Jeugdbestuur VV Kruiningen