‘Terugkieke op een fantastisch feest’

Ons jubileumfeest zit er al weer op.

Via een  Nieuwsbrief willen we alle vrijwilligers, (oud-)leden, bezoekers en sponsoren bedanken voor de geweldige dag.
We hebben genoten van jullie enthousiasme. Het was TOP!

In de Nieuwsbrief ook een terugblik :

– Peter van de Borgt heeft een prachtig stuk geschreven over het feest en reünie.
Heerlijk om te lezen!

– Japi onze voorzitter, die zeer terecht de gouden waarderingsspeld van de KNVB heeft ontvangen.

– Stukjes uit de Zeeuwse media PZC, Reimerswaalse & Kapelse bode en Omroep Zeeland.

– Foto’s van het feest gemaakt door José Dek en Wessel van Oevelen.

De klapper is toch wel onze 75 jaar VV Kruiningen film. Gemaakt door de ‘Bauer-brothers’ en ook met hulp van Robbert Paauwe.

Klik hier voor film en foto’s

Zoveel mooie, positieve betrokken reacties hierover ontvangen.

We hebben nu twee mooie activiteiten gehad. Nog 8 te gaan.

We gaan nog veel meer genieten dit jaar want er staan nog tal van mooie activiteiten op de planning.

We nodigen jullie allemaal uit om weer naar de Kruse Mat te komen.
Op zaterdag 30 maart wordt de wedstrijd VV Kruiningen – FC de Rebellen gespeeld.

Gratis entree. Aansluitend is er nog een amusementsavond.
Dat wordt andermaal een fantastisch feestje.

Veel lees- en kijk plezier met de Nieuwsbrief.

Bestuur- en jubileumcommissie 75 jaar VV Kruiningen.

Blijf ons volgen via www.vvkruiningen.nl, onze facebook pagina VVKruiningen en twitter VVKruiningen.