Beste leden,

Afgelopen zaterdag hebben we een bijzonder jaar in onze clubhistorie afgesloten.
Een bijzonder jaar, omdat we vele festiviteiten hadden in het kader van ons 75-jarig bestaan! We kijken hier met een positief gevoel op terug. Beter gezegd we zijn trots op alles wat georganiseerd is.
En in september gaan we nog verder. Daar horen jullie nog van.

Het is ook fijn dat het seizoen er nu op zit. Voor de vrijwilligers was het een jaar hard werken om al die activiteiten weer georganiseerd te krijgen. We zijn dan ook ontzettend trots op de mensen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.
Tegelijkertijd kijken we ook een beetje angstig naar de toekomst. Kunnen we nog leuke activiteiten naast het voetbal blijven organiseren? Kunnen onze jeugdteams 2 keer per week blijven trainen? Is er iedere zaterdag wel een scheidsrechter beschikbaar?
Dit zijn allemaal vragen die je jezelf aan het einde van dit seizoen stelt, omdat we op de achtergrond natuurlijk alweer druk bezig zijn met het nieuwe voetbalseizoen.

Is er paniek? Nee, absoluut niet, maar er is wel een realistische kijk op de toekomst. Er is dus een reële kans dat er minder activiteiten naast het voetbal georganiseerd worden en dat er teams zijn die minder zullen gaan trainen. We zullen ons maximaal inspannen om alle vacatures weer in te vullen, maar dit kan alleen met jullie hulp!

Wees niet bang dat je direct vastgelegd wordt voor 3 keer per week.
Er zijn ook vacatures voor 1 keer per maand of voor incidentele activiteiten!

Hieronder een kleine greep uit de vacatures;

• Scheidsrechter (dit hoeft niet wekelijks, kan ook om de week of bijvoorbeeld één keer per maand).
  • Trainer, leider, vlagger bij een (jeugd)team.
  • Organisatie van 1 avond 40+ voetbal en walking football.
  • Helpen bij het (groen)onderhoud op de Kruse Mat (klusploeg).
  • Oud papier ophalen met de vrijdagmiddagploeg 14.00 uur en 15.30 uur (1 keer maand zoeken we 1 of 2 personen die het ‘team’ kunnen versterken).

Heb je andere talenten en wil je je inzetten voor de VV Kruiningen laat het weten.
Daar zijn we ook heel erg blij mee.

Na deze prachtige slotdag doen we daarom een dringend beroep op jullie hulp. Ieder uur wat je wilt helpen is meegenomen! Ben jij bereid om wat tijd vrij te maken voor ons mooie clubje? Stuur dan een e-mail naar bestuur@vvkruiningen.nl. Of neem contact op met één van de bestuursleden.

Je kunt ons ook helpen door deze mail te delen met mensen die geen lid zijn maar wel iets zouden willen doen voor VV Kruiningen.

Hoofd- en jeugdbestuur VV Kruiningen

Volg ons ook op facebook, instagram en www.vvkruiningen.nl