Tennissen in de Zomerstop?

Speciaal zomerstoplidmaatschap bij de tennisvereniging LTC Kruiningen voor alle voetballers van VV Kruiningen !!

Voor alle senioren voetballers van de VV Kruiningen biedt de tennisvereniging van Kruiningen een speciaal zomerstoplidmaatschap als onderstreping van een goede samenwerking tussen beide verenigingen. Wil je sportief actief blijven tijdens de zomerstop en een balletje slaan op één van de banen aan de Meidam?

Dan kan je nu voor €45,– zomerstoplid worden van de tennisvereniging LTC Kruiningen.
Het lidmaatschap gaat in op 1 juni en eindigt 31 augustus. Een normaal lidmaatschap kost Euro 87,–.

Je krijgt geen officiële KNLTB pas, dus je kunt niet meedoen aan toernooien of competities.
Wel kan je meedoen aan de clubkampioenschappen. Verder kan je onbeperkt tennissen gedurende de drie genoemde maanden op het tenniscomplex.

Hoe meld je aan? Stuur een mailtje naar ledenadministratie@ltc-kruiningen.nl.
Geef aan dat je het zomerstoplidmaatschap wilt verkrijgen voor 2019 en geef daarnaast je lidnummer van de voetbalvereniging door. Daarna gaat alles vanzelf en kan je vanaf 1 juni de baan op.

Tot op de tennisbaan?!  www.ltc-kruiningen.nl