Succesvolle startdag jeugd VV Kruiningen

Afgelopen zaterdag, 24 augustus is het voetbalseizoen van onze jeugdafdeling ‘officieel’ gestart met de startdag! Voor de ouders en begeleiders betekende dat een bakje koffie met een plakje cake en in de kantine luisteren naar het jeugdbestuur. Zij werden daar welkom gegeten en kregen uitleg over hoe de VV Kruiningen georganiseerd is. Het doel was welkom heten, inzicht geven in de vereniging en samenhorigheid creëren. Gezien de grote opkomst en het enthousiasme is dat gelukt. Laten we dat het komende seizoen samen op deze manier vasthouden!

Ook op het veld werd het seizoen ook afgetrapt. De spelers kregen een leuke training voorgeschoteld van hun trainers. Extra leuk was dat er ook een aantal fanatieke 1e elftal-spelers rondliepen die hielpen met de training en de spelers nog de nodige tips meegaven.

Bij de oudere jeugdelftallen kregen de spelers van JO16 & JO18 training van onze hoofdtrainer, Thomas de Ridder i.s.m. Kevin Beenakker, trainer van JO16. Op het andere deel van het 1e veld werden de meiden van MO17 onder handen genomen door Jimmy Fens en Peter Schuitert.

Een goede start is het halve werk… We zijn vertrokken in het nieuwe voetbalseizoen. Komende week staan de 1e bekerwedstrijden gepland.

Veel plezier allemaal!

Ouders, verzorgers, bedankt voor uw komst en betrokkenheid. Hierbij vindt u een link naar het document
“zo doen we dat bij Kruiningen/WK’19”.
Neem het gerust nog eens door…

Jeugdbestuur VV Kruiningen