Succesvolle slotdag!

Zaterdag 13 juni vond de slotdag voor de jeugd van VVK plaats. Het stralende zonnetje was ver van tevoren besteld en keurig op tijd gearriveerd boven de “Kruse Mat“. De heerlijke regenbui van vrijdagavond was net een beetje de grond in gesijpeld, kortom ideale omstandigheden!

Van 9.30 tot 11.30 uur mochten de jongste talenten hun kunsten vertonen in allerlei verschillende partij-vormen, van de normale partijspelen tot Chinees voetbal of de penaltybokaal op de keeper van Kruiningen 1, Mark Koster! De spelers/speelsters van JO7, JO8 en JO9 hebben genoten, althans dat verraden de blije, vrolijke en bezwete koppies. Na de inspanning kwam de ontspanning in de vorm van frietjes met een knakworstje, heerlijk!

Van 11.45 tot 13.45 uur was het de beurt ook JO11, JO12-1, JO12-2 en MO13, gevolgd van 14.00 tot 16.00 uur door JO14, JO17, MO17 en JO19. In deze 2 blokken werd er een onderling toernooi gespeeld, 8 tegen 8 op het half veld. In beide blokken werden 5 teams gevormd, Bayern Munchen, Barcelona, Real Madrid, Liverpool en Juventus. Er werd goed gevoetbald, maar er was vooral veel respect voor de onderlinge verschillen. De leeftijdsverschillen en dus ook de fysieke verschillen waren groot, maar de jongste spelers gaven gretig tegengas en wilde zich bewijzen. De oudere spelers hielden zich op een volwassen manier in, zodat er verschillende mooie voetbalgevechten plaats vonden. Tussen de wedstrijden door werd de buikschuifbaan nog even getest. Ook hier hadden de spelers/speelsters de grootste lol! Na afloop waren ook voor deze spelers frietjes en/of snacks!

Normaliter vormt de slotdag het einde van het voetbalseizoen, in principe is dat nu ook het geval, maar door de grote motivatie bij de trainers, leiders en spelers gaan veel teams nog 2 weken door met trainen. Bestaat hier onduidelijkheid voor jou? Zoek dan even contact met je trainer.

Natuurlijk willen we alle trainers en leiders ontzettend bedanken voor hun inzet, door het afgelopen seizoen wekelijks (soms wel 2 of 3 keer) op het veld te staan in weer en wind, maar ook voor afgelopen zaterdag. Zonder deze mensen kunnen we gewoon niet voetballen! Los van de trainers en leiders ook een bedankje aan de scheidsrechters, grensrechters en ouders. Ook deze groep is onmisbaar! Als laatste willen we ook Corine, Yolande, Mila en Ilse hartstikke bedanken voor de frietjes en het drinken. De kantine mocht dus helaas niet open, maar ondanks dat werd er afgelopen zaterdag bijzonder goed voor ons gezorgd. Zo blijkt maar weer dat je alleen een mooie dag kunt organiseren als iedereen zijn steentje bijdraagt! Met circa 40 vrijwilligers hebben dit georganiseerd.

Ondanks alle positieve woorden hebben we de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s langs de lijn gemist. Het vormt een extra beleving, net wat meer gezelligheid etc. En natuurlijk miste we het jaarlijkse hoogtepunt, de wedstrijd tussen de ouders en de spelers. Ouders wees gerust, deze wedstrijd zit nog in het vat en hier komen we op terug!

Hoewel veel teams nog doortrainen kijken wij alvast wat verder vooruit. We hopen na de zomer, weer ‘gewoon normaal’ het verenigingsleven te leiden wat we gewend waren. Als dit allemaal kan en mag, organiseren we op zaterdag 22 augustus de startdag. Maar dit is dus onder voorbehoud.

Fijne zomerperiode!

Jeugdbestuur VV Kruiningen