• Succes Paascup op de Kruse Mat

    4 apr 2021
  • Op paaszaterdag 3 april werd er op de "Kruse Mat" de Paascup georganiseerd. Voor de spelers en speelsters van JO7 & JO8 startte de ochtend met het zoeken naar paaseieren. Nadat ze deze warming up met succes hadden volbracht begonnen ze aan een extra leuke training met o.a. penalty-schieten, slalommen, de Messi-corner, werd het gatenbord onder vuur genomen en hadden we natuurlijk het partijtje! Na afloop was er nog wat te drinken en wat lekkers!

    De spelers en speelsters van JO9 t/m MO17 speelde een gemixt toernooi met 10 ploegen op 4 speelvelden. Alle teams hadden een 1e elftal-speler als coach! Alle 10 ploegen waren vernoemd naar een Europese topploeg, zo hadden we deze ochtend affiches als Manchester City tegen Real Madrid en Barcelona tegen Juventus. Kortom kraker op kraker en veel hoogstaand voetbal. Waar het de afgelopen weken regelmatig op het scherpst van de snede ging, was het vandaag fanatiek, maar iets relaxter. De spelers van JO15 en speelsters van MO17 speelde enigszins met de rem erop en probeerde de jongste spelers van JO9, JO10 en MO11 zo goed mogelijk te helpen in het veld. Dit was erg leuk, maar ook goed om te zien. Overigens beten de jongste spelers/speelsters van JO9 en JO10 karig van zich af, waardoor er toch nog een mooie strijd ontstond.

    In de middaguren waren de spelers van JO17 en de senioren-spelers t/m 26 jaar aan de beurt om een fanatiek toernooi af te werken. En fanatiek werd het... Zonder gekke overtredingen, was er een échte strijd om die felbegeerde "Paascup" (je kunt haar toch maar op je CV hebben!). Onder leiding van de uitstekend leidende scheidsrechters Edwin Kole, Mario Gjoka en Peter Paauwe is er 2 uur lang gestreden en leek het weer op een ouderwets middagje "Kruse Mat". Wat is het dan toch jammer dat de oudere spelers, ouders en het publiek niet welkom waren en de kantinedeuren gesloten moesten blijven. Wie weet binnenkort...