Stefan Koole volgt scheidsrechtersopleiding!

Afgelopen vrijdag (8 februari jl.) is onze clubscheidsrechter Stefan Koole gestart met de cursus ‘verenigingsscheidsrechter’. Vier avonden wordt hij verwacht in de kantine van SSV’65 voor pittige spelregelvragen, welke houding neem je aan op het veld en hoe ga je om met spelers en trainers etc. Daarnaast krijgt hij nog 4 stage-wedstrijden voor z’n kiezen en moet hij reflectieverslagen schrijven. Kortom een drukke, leerzame en leuke periode voor Stefan.

Als club waren we bij voorbaat al ontzettend blij met zijn inzet, maar door het volgen van deze cursus kan hij zich nog verder ontwikkelen als scheidsrechter. Uiteindelijk zal het hem ook makkelijker afgaan om wedstrijd in goede banen te leiden en zal hopelijk het plezier van scheidsrechter en spelers nog verder toenemen! Ko van Stel zal Stefan als stage-begeleider helpen door wedstrijden te bekijken en hem nog verder voorzien van praktische tips. Voor Ko is dit ‘een fluitje van een cent’, maar wij zijn blij dat hij zijn kennis en kunde wil delen.

Scheidsrechters zijn erg belangrijk voor een (voetbal)vereniging, dus ook voor ons. Wekelijks kan iedereen voetballen, omdat we (net) voldoende mensen vrijwilligers voor deze functie kunnen vinden. Eigenlijk zijn we dus nog dringend op zoek naar enkele mensen die af en toe een wedstrijd willen begeleiden! Reageren kan door een e-mail te sturen naar bestuur@vvkruiningen.nl.