• Stage lopen bij VV Kruiningen?

  24 jan 2023
 • Zelfs in groep 5 op de basisschool moeten er tegenwoordig al spreekbeurten verzorgd worden. Dit wordt naar mate de kinderen / jongeren ouder worden alsmaar meer en meer. Een spreekbeurt houden of een boekbespreking verzorgen komt zeer regelmatig voor om kinderen op te laten groeien met het ‘jezelf presenteren’ of het ‘spreken in openbaar’.

  Deze dingen kun je op een relatief ontspannen en laagdrempelige manier leren door te helpen bij het training geven aan onze jongste jeugdspelers! Daarnaast leer je leiding te geven en worden je sociale vaardigheden verder ontwikkeld. En misschien nog wel het belangrijkste, je krijgt allemaal enthousiaste kinderen om je heen en je geeft hen heel veel plezier! Wat je terug krijgt? Veel liefde van de kinderen en een mooie kans om jezelf te ontwikkelen!

  Moet jij binnenkort stage lopen, bijvoorbeeld voor je maatschappelijke stage? Of wil jij jezelf voorbereiden op het beroepsonderwijs (Pabo, Onderwijsassistent, Social Work, SPW, ALO, of bijvoorbeeld het CIOS), denk dan ook aan voetbalvereniging Kruiningen. Jongeren die training hebben gegeven komen op zo’n opleiding écht met een voorsprong binnen! En zeg nou zelf: wat is er leuker dan stage lopen bij onze voetbalvereniging?

  Als je training komt geven, dan begin je natuurlijk als assistent (je ondersteunt dus de trainer). Afhankelijk van wat je kunt en wilt, start je door mee te lopen en te helpen. Vervolgens verzorg je een stukje van de training (een lekker partijtje of een leuk tikspel als warming up) en zo groei je steeds verder als ‘trainer’.

  Wil je wel helpen bij onze vereniging, maar niet als trainer? Dat kan ook! Je kunt dan denken aan het ondersteunen van evenementen. De organisatie van de paaseiactie, de sponsorloop of bijvoorbeeld de slotdag, komen er weer aan. Maar je kunt ook op zaterdag een wedstrijdje fluiten. Uiteraard krijg je ook hier eerst uitleg en word je de eerste keren geholpen!

  Natuurlijk zijn er nog veel meer klusjes waarbij je kunt helpen, zoals het helpen bij de klusploeg of bijvoorbeeld werkzaamheden achter de bar. Kortom er is bij V.V. Kruiningen genoeg te doen!

  Ben je enthousiast geworden en wil je graag stage lopen of gewoon vrijwilligerswerk doen? Of wil je meer informatie stuur dan een e-mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl of bel naar Martin van Kesteren, tel.: 06 - 51520852

  VV Kruiningen