Sponsorloop & voetbalmiddag

Het voetbalseizoen 2019-2020 is afgelopen zaterdag ‘officieel’ van start gegaan met de startdag. Nu het nog heerlijk weer is en iedereen vol energie zit maken we alvast de eerste evenementen van het nieuwe seizoen bekend.

Op vrijdagavond 13 september om 19.00 uur organiseren we een sponsorloop voor de jeugd (en eventueel voor enthousiaste senioren) van VV Kruiningen. Natuurlijk mogen papa’s en mama’s meerennen en mogen de opa’s, oma’s en andere mensen die jouw gesponsord hebben komen kijken! Het is natuurlijk hartstikke leuk om met de hele jeugd zoveel mogelijk rondjes te (zien) rennen. Wie zou de meeste rondjes kunnen rennen?

Het ‘zakelijke doel’ is dat we proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze vereniging, dus zoek zoveel mogelijk sponsoren.

Ieder team krijgt 10% van de teamopbrengst van de sponsorloop om met het team een leuke teamactiviteit te organiseren. Daarnaast zijn er nog 2 prijzen te winnen. De speler die de meeste rondjes rent ontvangt een mooie prijs en de speler die het meest geld ophaalt met de sponsorloop krijgt ook een beloning!

Daarnaast mag u alvast een voetbalmiddag in uw agenda noteren.
Op vrijdagmiddag 20 september a.s. staat de voetbalmiddag namelijk op het programma. Van 15.45 uur tot ongeveer 17.30 uur zijn leden en niet-leden van 5 t/m 12 jaar van harte welkom op sportpark “de Kruse Mat”.

Voor beide evenementen zoeken we nog vrijwilligers. Als een u een paar uurtjes tijd over heeft en u wilt ons helpen, stuur dan een e-mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl.