• Slotdag 2023

  17 mei 2023
 • Schrijf je nu in voor de Voetbal Zeskamp en de BBQ! ⚽🔥

  Op zaterdag 24 juni aanstaande is het weer tijd voor de slotdag op onze club. Er staat een hele dag vermaak op de planning. Dit jaar organiseren we in de middag een zeskamp met als thema uiteraard… voetbal! Leden én niet-leden vanaf 16 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Maak een team van minimaal zes personen met vrienden, familie of bijvoorbeeld teamgenoten. Zorg dat je jouw team voor 17 juni online inschrijft. De zeskamp zal o.a. bestaan uit een grote stormbaan, levend tafelvoetbal, voetbal darts en voetvolley!!

  🖊 Inschrijven voor de zeskamp kan vanaf nu online via: het inschrijfformulier

  🔥 Na de zeskamp is er de mogelijkheid om gezellig te BBQ’en. Wil je deelnemen aan de BBQ? Laat dit dan voor 17 juni weten door een mailtje te sturen naar: vvk.evenementen@gmail.com. Vermeld hierbij even met hoeveel personen je komt.

  🎵 De muziek deze avond zal verzorgd worden door DJ Detag! Als het weer het op die dag toelaat zullen we een mooi feestje onder de veranda voor de kantine gaan bouwen! De voetjes zullen hoe dan ook weer van de vloer gaan! 💃

  Meer informatie over de zeskamp en de BBQ, zoals de exacte starttijden, volgen binnenkort. Houd onze social media kanalen hiervoor in gaten!

  We zien jullie allemaal graag op 24 juni!!