SLOTDAG ‪13 JUNI‬ A.S. BIJ VV KRUININGEN🟨⬛

⚽️ Het bijzondere voetbalseizoen 2019-2020 kende een bizarre 2e seizoenshelft waar uiteindelijk maar tot half maart gevoetbald werd.
😃 Gelukkig kregen we eind april weer het sein dat de jeugd weer mocht gaan.
💪 Enkele weken later mochten ook de volwassenen, met 1,5 afstand de training hervatten.
🤗 Als vereniging zijn we hartstikke trots hoe we dit snel en kundig hebben ingevuld.
😃 Om het seizoen niet als een nachtkaars uit te willen laten gaan hebben we besloten om toch een slotdag te organiseren! Een slotdag hoort normaliter een zonovergoten en gezellige familiedag te worden, maar dat is in dit bijzondere voetbalseizoen een beetje anders.
☀️ We hopen wel op zon en gezelligheid, maar we moeten helaas stellen zonder de familie, want zij zijn helaas niet welkom op de “Kruse Mat”. Daar balen we ontzettend van, want we zijn ook de ouders dankbaar voor het wassen van de shirts, het rijden naar de uitwedstrijden en het vele vrijwilligerswerk wat zij verzetten!
👉 De slotdag zaterdag a.s. start ‪om 9.30 uur‬ met JO7, JO8, JO9-1 en JO9-2. De spelers en begeleiding worden ‪om 9.15 uur‬ verwacht op de “Kruse Mat”. Het programma voor deze spelers loopt tot ‪11.30 uur‬. Daarna eten we samen frietjes en kunnen de spelers rond ‪12.00 uur‬ weer opgehaald worden door hun ouders.
Van 11.45 tot ‪13.45 uur‬ is het de beurt aan JO11, JO12-1, JO12-2 en MO13. Zij worden ‪om 11.30 uur‬ verwacht. Na afloop zijn er ook voor deze teams en hun begeleiding frietjes!
We sluiten de slotdag af van 14.00 tot ‪16.00 uur‬ met een programma voor JO14, JO16, MO17 en JO19. Na hun reguliere programma staat er ook voor hen wat lekkers op het menu.
🤞We hopen op deze manier het seizoen met een positief gevoel af te mogen sluiten.
* Sommige teams willen na de slotdag nog één of meerdere weken doortrainen, de begeleiding zal het team hierover informeren.
* Binnenkort verschijnt de concept teamindeling op de website.
* Voor in de agenda; startdag jeugd VV Kruiningen vindt plaats ‪op zaterdag 22 augustus‬ a.s.
💛🖤 VV Kruiningen